OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2010

Κανονικά την Τρίτη οι εκλογές στον Ερασιτέχνη...

Κανονικά θα διεξαχθούν οι Εκλογές για την ανάδειξη νέας διοίκησης του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π, παρά τις περί του αντιθέτου φήμες που κυκλοφόρησαν τις τελευταίες ώρες. Έτσι, το μεσημέρι της Τρίτης (13:00), στην αίθουσα Τύπου του Σταδίου Καραϊσκάκη θα διεξαχθεί η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. Το παρών μπορούν να δώσουν όλα τα μέλη, δικαίωμα ψήφου θα έχουν τα ταμειακώς τακτοποιημένα μέλη του Συλλόγου, ενώ θα υπάρχει η δυνατότητα ανανέωσης των συνδρομών όσων μελών θα επιθυμούν κάτι τέτοιο.

Η Τρίτη, όμως, αποκτά τεράστια σημασία και για έναν ακόμα λόγο, καθώς, πέραν της εκλογικής διαδικασίας, θα πραγματοποιηθεί και ο οικονομικός απολογισμός της χρονιάς. Οι ορκωτοί λογιστές που έκαναν «φύλλο και φτερό» τα βιβλία του Ολυμπιακού, έχουν βγάλει το πόρισμα τους, το οποίο και θα ανακοινωθεί την Τρίτη, ενώπιων των μελών του Συλλόγου, τα οποία, από την πλευρά τους, θα έχουν την δυνατότητα να τοποθετηθούν επί παντός επιστητού.
Έτσι, με την οριστικοποίηση των εκλογών για το μεσημέρι της Τρίτης, καταρρίπτονται, αυτόματα, τα σενάρια που ήθελαν να υπάρχει και τρίτη αναβολή. Είναι γεγονός πως υπήρχε συντονισμένη προσπάθεια, από «διάφορους» να περάσουν προς τα έξω το ότι θα υπάρξει νέα αναβολή στην εκλογική διαδικασία, διαδίδοντας φήμες περί διοίκησης πρωτοδικείου κλπ. Όχι όμως δεν πρόκειται να συμβεί κάτι τέτοιο, όχι όμως δεν πρόκειται οι εκλογές να περιοριστούν ανάμεσα στους «λίγους», προκειμένου να μην βγουν προς τα έξω τα όσα σφάλματα έχουν συμβεί, αλλά, αντίθετα, τα πάντα θα διεξαχθούν κάτω από άπλετο φως, με τα μέλη του Ολυμπιακού να έχουν το δικαίωμα να ρωτήσουν για το οτιδήποτε, με γνώμονα, πάντα, το συμφέρον του Ολυμπιακού.

http://www.rednews.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons