OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2010

Δεν φταίει ο Βαλβέρδε για τις θλάσεις...

Ο μεγάλος Τζόλε εξηγεί και... απαλλάσσει τον Ερνέστο Βαλβέρδε για το θέμα των θλάσεων, που ταλαιπωρούν τον Ολυμπιακό το τελευταίο διάστημα. Είναι ένα θέμα για τον Ολυμπιακό οι πέντε θλάσεις μέσα σε διάστημα μόλις τριών εβδομάδων, που ενέσκηψαν σε Αριέλ Ιμπαγάσα, Ραούλ Μπράβο, Βασίλη Τοροσίδη, Γιώργο Γκαλίτσιο και Άλμπερτ Ριέρα.

 Ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς σε σημερινό του σχόλιο στην εφημερίδα ‘Γαύρος’ μιλάει (και) για τις θλάσεις που χτύπησαν την ομάδα και θεωρεί ότι η ευθύνη δεν πρέπει να είναι του Ερνέστο Βαλβέρδε.


Το σκεπτικό του παλιού μεγάλου άσου και αρχηγού της ομάδας είναι το εξής: "Ο Βαλβέρδε δεν έκανε την προετοιμασία φέτος. Ήρθε αρχές Αυγούστου, όταν η προετοιμασία ουσιαστικά τέλειωνε, με την ομάδα να έχει δώσει τα τέσσερα παιχνίδια της στο Γιουρόπα Λιγκ. Και βλέπουμε να βγαίνουν προβλήματα μυϊκών τραυματισμών, δηλαδή θλάσεις. Ενώ, όπως εγώ θυμάμαι, πριν δύο χρόνια, που ο Βαλβέρδε ήταν και τότε στο Ρέντη, αλλά είχε κάνει ο ίδιος προετοιμασία, δεν είχαμε τέτοιου είδους προβλήματα τραυματισμών. Είχε κάνει την προετοιμασία που ήθελε και η ομάδα έβγαλε νορμάλ τη σεζόν, μολονότι κιόλας ήταν εκείνη την σεζόν πολύ ταλαιπωρημένη από την προηγούμενη χρονιά…".
http://www.redplanet.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons