OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2010

Γιάχος, ξανά...


Αν δεν βρέχει στην Κρήτη την Τετάρτη, τότε προφανώς ο κ. Γιάχος θα μπορέσει να ολοκληρώσει την αναμέτρηση του Θρύλου με τον Εργοτέλη.

Η ΚΕΔ/ΕΠΟ ανακοίνωσε τους ρέφερι που θα σφυρίξουν το δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με τους Κρητικούς την Τετάρτη (17.00) και αυτός που θα μας διαιτητεύσει, θα είναι ο Αθανάσιος Γιάχος, όπως τότε. Βοηθοί θα είναι οι κ.κ. Τρύφων, Γούκος από Δράμα και Ήπειρο αντίστοιχα, ενώ τέταρτος θα είναι ο Κύρκος, από την Ήπειρο επίσης. Παρατηρητής, ορίστηκε ο Αμυγδαλής από τις Σέρρες.

Αξίζει να αναφερθεί πως τη θέση του Μπιτσίδη, που είχε κάνει λάθος να ακυρώσει το γκολ του Τοροσίδη, πήρε ο Γούκος, ενώ αυτή του Τριτσώνη (4ου), ο Κύρκος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση από την ΕΠΟ

"Από την ΚΕΔ/ΕΠΟ ανακοινώνεται ότι στον διακοπέντα αγώνα του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Super League (10η αγωνιστική) Εργοτέλης- Ολυμπιακός, ο οποίος θα διεξαχθεί στις 24-11-2010 και ώρα 17:00 στο Παγκρήτιο στάδιο ορίσθηκαν ως διαιτητής ο Αθανάσιος Γιάχος (ΕΠΣ Χίου), ως βοηθοί οι Πέτρος Τρύφων (ΕΠΣ Δράμας) και Δημήτριος Γούκος (ΕΠΣ Ηπείρου), ως 4ος διαιτητής ο Δημήτριος Κύρκος (ΕΠΣ Ηπείρου) και ως παρατηρητής διαιτησίας Γεώργιος Αμυγδαλής (ΕΠΣ Σερρών)".

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons