OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010

Βρε τον Καραγεωργίου…

Βρε τον Καραγεωργίου…
Θα ξεκινήσουμε από τα δικά μας. Η νίκη στο Παγκρήτιο ήθελε… καρύδια. Ηθελε παίκτες με ψυχή. Ηθελε τσαμπουκά.  Ολα και όλα, οι «ερυθρόλευκοι« είχαν 45 λεπτά για να πάρουν τη νίκη, ωστόσο είχαν και τα τρία στοιχεία που σας προαναφέραμε. Και πήραν μια σπαθάτη νίκη, που έβαλε μαγιά τίτλου.
Από τα πρώτα κιόλας δευτερόλεπτα οι δύο ομάδες έδειξαν τις προθέσεις τους. Οι γηπεδούχοι είχαν το μυαλό τους να ροκανίσουν την ώρα. Το πρώτο λεπτό έφυγε για να δέσει τα κορδόνια του ο Δασκαλάκης. Προφανώς είχε παραβλέψει να τα δέσει στα αποδυτήρια! Οι φιλοξενούμενοι αντιθέτως μπήκαν στο ματς με σκοπό να επιτεθούν και να πάρουν τη νίκη. Στο 49’ το άγγιξαν με την κεφαλιά του Πάντελιτς και ακολούθως συνέχιζαν να πιέζουν. Ο Σέρβος «killer» πήρε την σκυτάλη από τον Μιραλάς στο σκοράρισμα και άνοιξε τον δρόμο για το τρίποντο. Ένα τρίποντο ιδιαίτερα σημαντικό, αφού πλέον οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται τρεις πόντους μπροστά από τον Παναθηναϊκό και πάνε στο ΟΑΚΑ για την ΑΕΚ με άλλον αέρα.

 Με το που μπήκε το γκολ του Πάντελιτς, ανέλαβε δράση ο Καραγεωργίου… Προσωπικά, ο προπονητής του Εργοτέλη μου είναι ιδιαίτερα συμπαθής! Δεν θα ξεχάσω ποτέ την εξαήμερη του σχολείου μου στη Ζάκυνθο. Είχε πέσει πάνω στον προημιτελικό με τον Παναθηναϊκό και δεν μπορούσα να βρεθώ στο Ολυμπιακό Στάδιο. Τότε που ο Καραγεωργίου ανέτρεψε τον Τσαλουχίδη στο 90’ και ο Κουκούλας καταλόγισε πέναλτι. Ο Προτάσοφ ευστόχησε  και εμείς πήραμε την πρόκριση. Μία από τις μεγαλύτερες χαρές στα 17 μου, μου την είχε δώσει ο νυν προπονητής του Εργοτέλη.
Ο οποίος όμως, απέδειξε ότι έχει ασθενή μνήμη. Γιατί δεν γίνεται να ξεχνάς, τον τρόπο με τον οποίο η ομάδα σου ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο με 0-0. Το γκολ του Τοροσίδη διαγράφηκε από τη μνήμη του νεαρού τεχνικού. Δε το θυμόταν και μετά το γκολ του Πάντελιτς άρχισε να διαμαρτύρεται για ανάποδα κόρνερ και τρίχες κατσαρές. Μάλιστα ήθελε να πάρει τους παίκτες του και να φύγει από το γήπεδο. Ποιος έκανε το λάθος και τον απέτρεψε; Βρε ας έφευγε. Θα έγραφε ιστορία ως ο προπονητής που αδικήθηκε (;) από κόρνερ. Που να τα πεις και να σε πιστέψουν… Δεν πειράζει Νίκου μου, ξυδάκι…

Ηρακλής Αντύπας
http://www.katimagiko.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons