OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010

Και τώρα η Ρεάλ…

ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ…Η επόμενη ημέρα της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με το Μαρούσι και της άνετης επικράτησης με 94-70 βρήκε και πάλι τους ερυθρόλευκους στο γήπεδο καθώς το ματς με την Ρεάλ Μαδρίτης στην Ισπανία βρίσκεται προ των πυλών. Όπως , είπε και ο Ίβκοβιτς, το ματς στο κλειστό του Αγίου Θωμά δε μπορεί να αποτελέσει μέτρο σύγκρισης για τον Ολυμπιακό και ιδιαίτερα το πρώτο σαρωτικό δεκάλεπτο καθώς το επίπεδο ανταγωνισμού στην Ευρωλίγκα και οι δυναμικότητα των ομάδων είναι εντελώς διαφορετικά.
Με βάση, λοιπόν, αυτή την λογική ξεκίνησε η προετοιμασία για το παιχνίδι της Πέμπτης με τους Ισπανούς, στη Μαδρίτη και όλο το ενδιαφέρον στρέφεται στο ιατρικό δελτίο, στο οποίο αναγράφονται τα ονόματα των Παπαλουκά και Πελεκάνου. Ο αρχηγός μετά την ίωση που τον ταλαιπωρούσε, υπέστη διάστρεμμα και δεν αγωνίστηκε ούτε κόντρα στην Ρόμα αλλά ούτε και με το Μαρούσι, όπως και ο Πελεκάνος, και υπάρχει μεγάλη αγωνία για την κατάσταση στην οποία βρίσκονται και αν θα μπορέσουν να τεθούν στην διάθεση του Ίβκοβιτς για το παιχνίδι με την Ρεάλ.

Στα θετικά, πάντως, της αναμέτρησης με το Μαρούσι συμπεριλαμβάνονται τα όσα έδειξαν ο Τεόντοσιτς με τον Κέσελ. Ο Μίλος από το παιχνίδι με την Σαρλερουά και μετά ανεβάζει συνεχώς την απόδοση του ενώ και ο Κέσελ δείχνει σταδιακά να βρίσκει τον εαυτό του βγάζοντας πολύ ενέργεια στο παρκέ, παίζοντας καλή άμυνα και επανακτώντας την αυτοπεποίθηση του στην επίθεση. Επιπλέον, έχοντας αυξήσει τον βαθμό της αυτοσυγκέντρωσης του στο παιχνίδι έχει καταφέρει να μειώσει τα απερίσκεπτα και αδικαιολόγητα λάθη με αποτέλεσμα ο Ντούντα να του δίνει λεπτά συμμετοχής.

http://www.rednews.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons