OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2010

Το… μπαλάκι στους ακριβοπληρωμένους σταρ...

ΣΑΦΕΣ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΜΑΡΙΝΑΚΗ.... Ο Βαγγέλης Μαρινάκης το προηγούμενο Καλοκαίρι έκανε μια τεράστια επένδυση και τώρα περιμένει να δικαιωθεί. Αν και οι περισσότεροι περίμεναν ότι στη σημερινή επίσκεψή του στου Ρέντη θα ανεβάσει πολύ τους τόνους και θα τα… χώσει στους παίκτες, προτίμησε να τους μιλήσει ήρεμα και ουσιαστικά να τους φέρει προ των ευθυνών τους…

Ο λόγος προφανής. Ξέρει πολύ καλά ότι παίκτες με τις εμπειρίες και τις παραστάσεις του Ιμπαγάσα, του Ριέρα, του Πάντελιτς, του Ρόμενταλ, του Ουρτάδο, του Ντουντού και του Μέλμπεργκ έχουν άλλου είδους… κουμπιά. Το να φωνάξεις μπορεί και να φέρει εντελώς διαφορετικά από τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Αντίθετα όταν ισοσκελίζεις την αδιαφορία με την έλλειψη πειθαρχίας και ουσιαστικά αφήνεις να εννοηθεί ότι αν κάποιοι δεν τα δίνουν όλα θα έχουν πρόβλημα με το παχυλό συμβόλαιό τους, τότε βρίσκεις το «ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ ΣΗΜΕΙΟ» τους.

Ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού χτύπησε το «καμπανάκι» αυτή τη φορά και ξέρει ότι άπαντες έλαβαν το μήνυμα. Και κυρίως αυτοί που αμείβονται με πολλά χρήματα. Από αυτούς έχει περισσότερες απαιτήσεις…

Αν χρειασθεί να επανέλθει, τότε τα πράγματα για κάποιους θα γίνουν δύσκολα. Τώρα απλώς δόθηκε μια προειδοποίηση με εύσχημο τρόπο.
http://www.rednews.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons