OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2010

Με «τουπέ» δεν γίνεται…

Νόμος ζωής είναι, δεν είναι μόνο θέμα ποδοσφαίρου. Αν δεν είσαι προσγειωμένος, αν δεν σέβεσαι γύρω σου, τότε είναι δεδομένο πως χαράσσεις μια άλλη… γραμμή. Και με "τουπέ" και στυλ υπεροψίας, αναμενόμενα δεν θα κερδίσεις και πολλά πράγματα.
Είμαι ο πρώτος που αναγνωρίζω ως πολύ μεγάλη υπόθεση το γεγονός ότι οι παίκτες του Ολυμπιακού μπαίνουν στον αγωνιστικό χώρο για να δείξουν ποιος είναι η καλύτερη ομάδα. Άλλο να πηγαίνεις να παίξεις… κλεφτοπόλεμο, με μαζική άμυνα και να περιμένεις μια κόντρα για να πάρεις ένα παιχνίδι κι άλλο να έχεις το στυλ σου. Ναι, εκεί το χρειάζεσαι. Να έχεις πρωτοβουλία των κινήσεων, να κυκλοφορείς την μπάλα, να παίζεις για να κερδίζεις.

 Έχει διαφορά όμως, το να παρουσιάζεις σημάδια υπεροψίας. Γιατί στον αθλητισμό και πολύ περισσότερο στο ποδόσφαιρο που παίζουν έντεκα εναντίον έντεκα, δεν μπορείς να υποτιμάς τον αντίπαλο.
Ο Ολυμπιακός είχε σε κακή ημέρα πολλούς παίκτες του. Ο Βαλβέρδε αναγκάστηκε να αλλάξει νωρίς τα πλάνα του λόγω του τραυματισμού του Ριέρα, δεν του βγήκαν κι αυτού όπως θα ήθελε και σίγουρα όταν μια ομάδα χάνει, φέρουν όλοι ευθύνη. Δεν μπορείς όταν πετάς να σε αποθεώνουν και όταν χάνεις, να φταίει ένας.
Προφανώς όμως στο ΟΑΚΑ, οι παίκτες του Ολυμπιακού νόμιζαν ότι θα… θυμίσουν Μπαρτσελόνα κι έτσι, ήρθε το γκολ του Μπλάνκο στο τέλος για να φέρει την ήττα. Ούτε καν τον βαθμό της ισοπαλίας. Κι εκεί που περίμενες να είσαι στο +6 και να περιμένεις το Κέρκυρα-Παναθηναϊκός, κινδυνεύεις αύριο να είσαι στο 0 και πάμε από την… αρχή. Και αν καθίσεις και δεις την εικόνα Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού, αν είσαι στα ίσια, είναι να… βάζεις τα κλάματα.
Για το τέλος, δύο παρατηρήσεις. Τελικά ο Αδαμίδης ωραία συμπεριφορά έχει. Τόσο πολύ εκτίμησε το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός παραχώρησε το Καραϊσκάκη για να μην ξεφτιλιστεί το καλοκαίρι σε όλη την Ευρώπη! Δεν πειράζει.
Α! Και το άλλο! Κόμμα έχετε κάνει ρε παιδιά; Με το που έληξε ο αγώνας, ο Αδαμίδης έκανε σε δηλώσεις ό,τι "μοίραζε" ο Παναθηναϊκός ως γραμμή επικοινωνίας. Για λεπτά καθυστερήσεων και… εγκλήματα. Ετσι είναι όμως. Κόντρα σε όλους ο Ολυμπιακός θα το πάρει κι αυτό το πρωτάθλημα, γιατί ο κόσμος θα βοηθήσει αυτούς που πρέπει για να βρουν την άκρη…
ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΒΕΡΒΕΛΕΣ
http://www.gavros.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons