OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2010

Η αλήθεια πονά...

Ο αγώνας με την ΑΕΚ είναι υψίστης σημασίας και ανάλογης δυσκολίας. Οι "ερυθρόλευκοι" δεν τίθεται θέμα ότι είναι καλύτεροι αλλά και πως έχουν μάθει να ζουν με τις απουσίες τους. Επίσης μοιάζει σε θεωρητικό επίπεδο δεδομένη η καλύτερη ψυχολογία που έχουν διαμορφώσει οι παίκτες του Βαλβέρδε σε σχέση με τους αντιπάλους τους. Ποιοτικά, ο Ολυμπιακός είναι επίσης υπέρτερος. Ωστόσο, ο αγώνας έχει μεγάλες δυσκολίες. Πάντα έχουν σημαντικά εμπόδια οι αναμετρήσεις στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ έστω κι αν η παράδοση είναι συντριπτικά υπέρ του Ολυμπιακού.

 Ο αγώνας του Σαββάτου μπορεί να δώσει μεγάλο προβάδισμα στην κούρσα για τον τίτλο. Καταρχήν με νίκη ο Ολυμπιακός θα βγάλει εντελώς εκτός παιχνιδιού την αντίπαλό του. Παράλληλα, θα μπορέσει να εκμεταλλευτεί τυχόν στραβοπάτημα του ΠΑΟ. Ακόμη όμως κι αν δεν στραβοπατήσουν οι "πράσινοι", ο Ολυμπιακός θα ανεβάσει κι άλλο τον πήχη στον "αιώνιο" αντίπαλο. Θα του δείξει ότι όσο κι αν προσπαθεί με διάφορους τρόπους να κρατηθεί σε απόσταση βολής, μοιάζει αδύνατο να το καταφέρει σε βάθος χρόνου. Κι αυτό γιατί οι "ερυθρόλευκοι" έχουν και καλύτερη ομάδα και περισσότερες επιλογές και τούτη την στιγμή είναι σε φόρμα.

Όσον αφορά στην μάχη Βαλβέρδε και Χιμένεθ, τα λόγια του Ισπανού προπονητή της ΑΕΚ για το παιχνίδι αλλά και για το επίπεδο του Ολυμπιακού, είναι ενδεικτικά. Ο Μανόλο είναι ειλικρινής λέγοντας πως η ομάδα του θα πρέπει να βρει τον τρόπο και να "μεγαλώσει". Να γίνει δηλαδή ομάδα μεγαλύτερη, όπως είναι σήμερα ο Ολυμπιακός! Ξέρετε, θέλει θάρρος και σοβαρή προσωπικότητα για να πεις όσα είπε ο Χιμένεθ και μάλιστα πριν από ένα ντέρμπι. Ωστόσο, όντας μακριά από τα ελληνικά κόμπλεξ, ο Χιμένεθ είπε τα πράγματα με το όνομά τους. Κι εκείνοι που πιστεύουν ότι απλά ο Μανόλο θέλησε να καλύψει τον εαυτό του σε περίπτωση ήττας, κάνουν λάθος. Υπάρχει έστω κι ένας αντικειμενικός παρατηρητής των πραγμάτων στο ελληνικό ποδόσφαιρο, που να μην βεβαιώνει ότι ο Ολυμπιακός είναι καλύτερος όλων των αντιπάλων του εφέτος στο πρωτάθλημα;
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΠΟΓΙΑΤΖΗΣ
http://www.gavros.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons