OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2010

ΑΕΚ-Ολυμπιακός 1-0



Οι συνθέσεις των ομάδων
ΑΕΚ: Αραμπατζής, Μανωλάς, Δέλλας, Γιάχιτς,  Καράμπελας, Μάκος, Γκέντσογλου,  Μπερνς, Σκόκο, Λεονάρντο, Λυμπερόπουλος

Ολυμπιακός: Πάρντο, Μοντέστο, Α. Παπαδόπουλος, Ποτουρίδης, Χολέμπας, Ρόμενταλ, Ουρτάδο, Ντουντού, Ριέρα, Φουστέρ, Μιραλάς

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου)
ΒΟΗΘΟΙ: Ευθυμιάδης (Πιερίας), Τάτσης (Πιερίας)
ΓΗΠΕΔΟ: ΟΑΚΑ



Β' ΗΜΙΧΡΟΝΟ
90'+ Τέλος αγώνα. Χάσαμε με 1-0, χάσαμε ένα δικό μας παιχνίδι. Είχαμε τόσες ευκαιρίες και δεχτήκαμε ένα γκολ τζάμπα...



90'+ Τεράστια ευκαιρία για τον Ολυμπιακό. Ο Πάντελιτς βρέθηκε σε τρομερή θέση, αλλά έστειλε την μπάλα άουτ.
90' Τέσσερα λεπτά θα είναι ο χρόνος των καθυστερήσεων.
90' 1-0 από τον Μπλάνκο, με τους παίκτες μας να μην μπορούν να σταματήσουν τον Ντιόπ, που έκανε τη σέντρα. Αν είναι δυνατόν.
85' Αλλαγή για τον Θρύλο. Τη θέση του Ρόμενταλ πήρε ο Φετφατζίδης.
84' Πολύ καλό σουτ του Χολέμπας, ο Αραμπατζής διώχνει. Η μπάλα πάει στον Ρόμενταλ που σεντράρει. Πάλι ο αντίπαλος πορτιέρο.
78' Αλλαγή για την ΑΕΚ. Ο Μάκος δίνει τη θέση του στον Γκερέιρο.
76' Κίτρινη κάρτα στον Ντιόπ. Πάρα πολύ σκληρό φάουλ στον Μιραλάς.


71' Αλλαγή για την ΑΕΚ. Τη θέση του Σκόκο πήρε ο Ντιόπ.
68' Έχει "κάτσει" λίγο ο Ολυμπιακός και έχει δώσει χώρο στην ΑΕΚ.
58' Αλλαγή για την ΑΕΚ. Τη θέση του Μπερνς πήρε ο Μπλάνκο.
57' Αν είναι δυνατόν. Έξω και αυτό. Πρώτα ο Ριέρα, μετά ο Ιμπαγάσα και τώρα ο Ντουντού. Οριζόντιο και άουτ. Τέτοιες ευκαιρίες θα κοστίσουν κάποτε παιδιά. Μεγάλη προσοχή.
55' Πέναλτι που κερδίζει ο Ολυμπιακός σε τράβηγμα του Λεονάρντο στον Πάντελιτς. Κίτρινη κάρτα στον παίκτη της ΑΕΚ.
48' Σέντρα του Ρόμενταλ και λίγο πριν η μπάλα φτάσει στον Πάντελιτς, ο Αραμπατζής απλώνει το χέρι του και διώχνει την μπάλα.
46' Το δεύτερο μέρος άρχισε με την ομάδα της ΑΕΚ στη σέντρα.
46' Αλλαγή για τον Ολυμπιακό. Τη θέση του Φουστέρ πήρε ο Πάντελιτς.

Α' ΗΜΙΧΡΟΝΟ 0-0
45'+ Τέλος Α' μέρους. ΑΕΚ και Ολυμπιακός στο 0-0.
45'+ Ευκαιρία για την ΑΕΚ. Ο Γιάχιτς έκανε τη σέντρα και ο Λεονάρντο την κεφαλιά. Η μπάλα πέρασε λίγο έξω από τα δοκάρια του Πάρντο.
45' Δύο λεπτά θα είναι ο χρόνος των καθυστερήσεων.
36' Κίτρινη κάρτα στον Μοντέστο για φάουλ στον Λεονάρντο. Φάουλ σε επικίνδυνη θέση. Προσοχή αδέρφια...
35' Σουτ του Φουστέρ, η μπάλα άουτ.
33' Τεράστια ευκαιρία για την ομάδα του Ολυμπιακού. Ο Μιραλάς δέχτηκε ωραία πάσα του Ντουντού και βρέθηκε απέναντι από τον Αραμπατζή. Ο Βέλγος πήγε να κάνει τη λόμπα, αλλά ο πορτιέρο της ΑΕΚ δεν... ψάρωσε και μπλόκαρε. Θα... ψαρώσει μετά, όμως, μην ανησυχείτε.
31' Κίτρινη κάρτα στον Ουρτάδο επειδή η μπάλα χτύπησε κατά λάθος στο χέρι του. Ζέσταμα αρχίζει ο Μάρκο μας.
27' Γέμισμα του Μοντέστο, η μπάλα άουτ.
22' Αλλαγή για τον Ολυμπιακό. Τη θέση του τραυματία Ριέρα, πήρε ο Ιμπαγάσα.
20' Σουτ του Μιραλάς από τα αριστερά, η μπάλα στα χέρια του Αραμπατζή. Ο Ριέρα εν τω μεταξύ, ζητά αλλαγή και τη θέση του θα πάει ο Ιμπαγάσα.
19' Ο Ριέρα μάλλον έχει πρόβλημα στον προσαγωγό και είναι γι%;iota; τη θέση του θα πάει ο Ιμπαγάσα.
19' Ο Ριέρα μάλλον έχει πρόβλημα στον προσαγωγό και είναι για λίγο εκτός γηπέδου. Με δέκα εμείς τώρα...
14' Σέντρα σουτ του Γιάχιτς, ο Πάρντο καταφέρνει να αποκρούσει δύσκολα. Ακόμα είναι κάπως μπερδεμένος ο Ολυμπιακός.
12' Κίτρινη κάρτα στον Καράμπελα για φάουλ στον Ντουντού.
8' Σέντρα του Χολέμπας από τα αριστερά, ο Θρύλος κερδίζει κόρνερ.
5' Κάπως μπερδεμένος είναι ο Ολυμπιακός αυτή τη στιγμή και δεν μπορεί να αναπτυχθεί σωστά.
1' Ο αγώνας αρχίζει με τον Ολυμπιακό στη σέντρα. Άντε ρε Θρυλάρα, πάτησέ τους να τελειώνουμε.





19:16 - Τα μάτριξ έχουν αρχίσει ήδη να προβάλλουν στιγμιότυπα από τη μεγάλη καριέρα του Θωμά Μαύρου και όλα είναι έτοιμα για να ξεκινήσει η βράβευση στον πρώτο σκόρερ της ΑΕΚ, αλλά και της Α' Εθνικής

19:15 - Ένα τέταρτο απέμεινε μέχρι τη σέντρα και παρόλο που ο κόσμος έχει αυξηθεί σημαντικά (ξεπερνά τις 20.000), είναι δεδομένο πως απέχει από τα στάνταρ τέτοιων ντέρμπι.

19:03 - Δηλώσεις του Θωμά Μαύρου, στις οποίες μιλά "για τα δύσκολα χρόνια που τον ένωσαν με την ΑΕΚ" φιλοξενεί το match program. Το τιμώμενο πρόσωπο της σημερινής αναμέτρησης αναφέρθηκε επίσης στη σημερινή ομάδα, αλλά και στη γνώμη του για τους Σκόκο και Τζεμπούρ.

18:45 - Οι παίκτες της ΑΕΚ μπαίνουν για ζέσταμα, μέσα σε αποθέωση από τον κόσμο που βρίσκεται στο ΟΑΚΑ. Τα συνθήματα εναντίον του Ολυμπιακού (που αναμένεται... προσεχώς) έχουν τη μερίδα του λέοντος

18:40 - Λιγότερο από μια ώρα απέμεινε μέχρι τη σέντρα του μεγάλου ματς και οι ενδείξεις για την προσέλευση του κόσμου δεν είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικές! Στις εξέδρες του ΟΑΚΑ δεν βρίσκονται αυτή τη στιγμή περισσότεροι από 5.000-6.000 φίλαθλοι.

18:35 - Γνωστή έγινε πριν από λίγο και η ενδεκάδα του Ολυμπιακού. Σε αυτήν δεν υπήρχαν εκπλήξεις από τον Ερνέστο Βαλβέρδε που -σε σχέση με τον Εργοτέλη- έχει αλλάξει μόνο τον Πάντελιτς με τον Φουστέρ.

Πιο συγκεκριμένα, στο 4-4-1-1 του Ισπανού, κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Πάρντο και στην άμυνα -από αριστερά προς τα δεξιά- οι Χολέμπας, Α. Παπαδόπουλος, Ποτουρίδης και Μοντέστο. Το δίδυμο στα χαφ θα αποτελέσουν οι Μοϊσές-Ντουντού, στα πλάγια θα παίξουν οι Ριέρα (αριστερά), Ρόμενταλ (δεξιά) και πίσω από τον προωθημένο Μιραλάς θα κινείται ο Φουστέρ.


18:31 - Οι παίκτες του Ολυμπιακού βγαίνουν για την πρώτη αναγνωριστική βόλτα στον αγωνιστικό χώρο. Φυσικά αποδοκιμάζονται από τους λίγους οπαδούς που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στις εξέδρες

18:27 - Πιο συσπειρωμένη από ποτέ θα παρουσιαστεί η ΑΕΚ. Μετά την ανανέωση συμβολαίου του Σκόκο, που άλλαξε το κλίμα στις τάξεις των οπαδών και η διοίκηση εμφανίζεται πιο "ζεστή", καθώς το "παρών" στα επίσημα θα δώσε και ο Νίκος Νοτιάς!

Ο έτερος μεγαλομέτοχος της "Ένωσης" έφτασε χθες από την Αμερική, επιθεώρησε τις εγκαταστάσεις στα Σπάτα και δεν θα μπορούσε να απουσιάσει και από το μεγάλο αποψινό παιχνίδι.

18:20 - Πριν από λίγα λεπτά έφτασε στο ΟΑΚΑ και η αποστολή του Ολυμπιακού. Παίκτες και τεχνικό επιτελείο των "ερυθρόλευκων" -πέραν των συνηθισμένων αποδοκιμασιών- δεν αντιμετώπισαν κάποιο πρόβλημα και (συνοδευόμενοι και από τους Κοβάσεβιτς, Αμανατίδη) κατευθύνθηκαν κανονικά προς τα αποδυτήρια.

18:11 - Έγινε γνωστή πριν από λίγο η σύνθεση της ΑΕΚ. Αυτή επεφύλλασε και πάλι εκπλήξεις από τον Μανόλο Χιμένεθ, αφού δεν περιέχει κανέναν εκ των Σάχα, Ντιοπ και Μπλάνκο.

Πιο συγκεκριμένα, στο 4-2-3-1 που φαίνεται ότι διαλέγει ο Ισπανός, κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Αραμπατζής και στην άμυνα -από αριστερά προς τα δεξιά- οι Καράμπελας, Μανωλάς, Δέλλας και Γιάχιτς. Στα χαφ θα βρεθούν οι Μάκος-Γκέντσογλου, στην τριάδα μπροστά τους οι Σκόκο (αριστερά), Λεονάρντο (κέντρο), Μπερνς (δεξιά) και προωθημένος ο Λυμπερόπουλος.
18:01 - Η αποστολή της ΑΕΚ φτάνει στο ΟΑΚΑ και γνωρίζει την αποθέωση από τους φίλους που βρίσκονται έξω από το στάδιο. Αντικείμενο λατρείας ο Νάτσο Σκόκο, που δεν προλαβαίνει να ακούει συγχαρητήρια για την ανανέωση του συμβολαίου του με την "Ένωση", αλλά και συνθήματα με το όνομά του -ενόψει του ματς!
17:50 - Μεγάλες στιγμές αναμένεται να ζήσει το ΟΑΚΑ λίγο πριν την έναρξη του αγώνα. Μια από τις μεγαλύτερες μορφές στην ιστορία της ΑΕΚ -και πρώτος σκόρερ δικός της, αλλά και της Α’ Εθνικής- Θωμάς Μαύρος θα τιμηθεί από τη διοίκηση για την προσφορά του στο σύλλογο.

17:42 - Οριακά υπέρ της ΑΕΚ είναι η προϊστορία των ντέρμπι με γηπεδούχο την «Ένωση», σε επίπεδο Α’ Εθνικής. Τα περισσότερα από αυτά έχουν λήξει ισόπαλα (19), με τους «κιτρινόμαυρους» να έχουν πανηγυρίσει δύο φορές περισσότερες από τους Πειραιώτες (17 έναντι 15).

17:31 - Τον Μανόλο Χιμένεθ έχουν βρει νικητή οι -δύο μόλις- αναμετρήσεις με τον Ερνέστο Βαλβέρδε στην Primera Division. Στις 16 Φεβρουαρίου του 2008 η Σεβίλλη έφυγε με το διπλό (2-4) από την έδρα της Εσπανιόλ, ενώ στις 8 Νοεμβρίου του 2009 η Σεβίλλη νίκησε 3-2 την Βιγιαρεάλ στο «Σαντσέθ Πιθχουάν».

Το ισπανικό χρώμα, ωστόσο, δεν έλειψε και στο παρελθόν από τα ΑΕΚ-Ολυμπιακός. Δείτε τι έχει γίνει σε όσα ντέρμπι ένας εκ των δύο αντιπάλων διέθετε Ίβηρα προπονητή στον πάγκο του.

17:22 - Μισή ενδεκάδα (και τι… ενδεκάδα) συμπληρώνουν οι απόντες του σημερινού ματς. Για πρώτη φορά φέτος, η ΑΕΚ έχει λιγότερα αγωνιστικά προβλήματα από τον αντίπαλό της -με τις απουσίες των Τζεμπούρ, Καφέ και Πατσατζόγλου, ωστόσο, να μην είναι ακριβώς… αμελητέες για τον Μανόλο Χιμένεθ.

Ακόμα πιο πολλοί «πονοκέφαλοι», όμως, ταλαιπωρούν τον Ερνέστο Βαλβέρδε! Ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων» δεν μπορεί να υπολογίζει στους Μέλμπεργκ, Τοροσίδη, Μπράβο και Γκαλίτσιο και… θα κάνει το σταυρό του να μην τραυματιστεί κάποιος από την τετράδα της άμυνας (Χολέμπας, Α. Παπαδόπουλος, Ποτουρίδης, Μοντέστο), αφού δεν διαθέτει άλλον οπισθοφύλακα στην αποστολή.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons