OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010

Είναι ο καλύτερος…φονιάς!


Το Παγκρήτιο δεν ήταν πισίνα! Οι συνθήκες ήταν ποδοσφαιρικές και φυσικά η πολύ καλύτερη ομάδα κέρδισε, έστω κι αν είχε μόνο 45 λεπτά στην διάθεσή της. Ο Ολυμπιακός το ήθελε περισσότερο. Το είχε ανάγκη, ήταν υποχρεωμένος.
Ο Ολυμπιακός πίεσε, ο Ολυμπιακός μπήκε να παίξει ποδόσφαιρο, απέναντι σε έναν Εργοτέλη ταμπουρωμένο και με μοναδικό σύστημα «διώξτε τη μπάλα να την κυνηγήσει ο Μπούντιμιρ».


Αυτό όμως δεν είναι ποδόσφαιρο και μάλλον ο Νίκος Καραγεωργίου δεν είχε άλλο πλάνο. Πίστευε ο κόουτς των «κιτρινόμαυρων» ότι δεν θα δεχόταν γκολ, αλλά ο Μάρκο Πάντελιτς είχε άλλη άποψη…

Στην καλύτερη ομάδα οι 3 βαθμοί

Η αλήθεια είναι πάντως, ότι, κράτησε πολλές ημέρες ο αγώνας Εργοτέλη-Ολυμπιακού. Θα το επαναλάβω, ότι οι τρεις βαθμοί πήγαν στην καλύτερη ομάδα, αλλά καλύτερο θα ήταν από την επόμενη φορά, σε όλα τα ματς οι διαιτητές να είναι πιο προσεκτικοί και όταν υπάρχει ακαταλληλότητα στο γήπεδο, να μην αρχίζουν οι αναμετρήσεις.

Είναι πρωτάκουστο να ‘χει ξεκινήσει το ματς στις 13 Νοέμβρη και να τελειώνει στις 24. Και να πρέπει τώρα εμείς να κάνουμε και κουβέντα. Κι όχι μόνο αυτό, οι μισοί θα λέτε για το γκολ του Τοροσίδη που ακυρώθηκε τότε και οι άλλοι μισοί για το κόρνερ που πήρε ο Ολυμπιακός, επειδή μετά από μια δύσκολη φάση ο Καραγεωργίου «βγήκε από τα ρούχα του». Θα προτιμούσα βέβαια, ο τεχνικός των Κρητικών να ‘χε ετοιμάσει μια ομάδα που μέσα στο σπίτι της, θα έμπαινε να παίξει στα ίσια και όχι… κρυφτό, αλλά τι σας λέω τώρα; Στο κάτω- κάτω δεν είναι και εύκολο και το κάθε σύνολο τοποθετείται πάνω στο χορτάρι ανάλογα με τις δυνατότητές του. Είναι κι αυτό…

Ο Ολυμπιακός από το 46’ έδειξε τις προθέσεις του. Με τον τρόπο παιχνιδιού «φώναζε» ότι θα προσπαθήσει να βάλει έστω ένα γκολ που θα ήταν χρυσό. Τελικά έβαλε δυο και εδώ που τα λέμε, χαλάλι του, του κακομοίρη του Φουστέρ, γιατί έχει ακούσει τόσα και τόσα και ένα τέρμα το χρειαζόταν. Υποχρεώθηκαν να παίξουν πολύ από τα πλάγια οι φιλοξενούμενοι, ο Εργοτέλης ήταν «αμπαρωμένος» ειδικά στον άξονα. Ο Ντουντού με τον Ουρτάδο έπαιζαν πιο ψηλά για να στηρίξουν τον Μιραλάς, που έφευγε προς τις δυο πλευρές για να δημιουργήσει αριθμητικό πλεονέκτημα σε Ριέρα και Ρόμενταλ. Έτσι οι μπάλες ήρθαν με άνεση από το πλάι, μα καμία δεν πέρναγε στον Πάντελιτς. Ώσπου πέρασε μια και ήρθε το γκολ. Μετά ο αγώνας, άλλαξε. Ο Εργοτέλης κάτι προσπάθησε να κάνει αλλά όχι και με τον πιο ορθολογικό τρόπο. Στο ανοιχτό γήπεδο ο Ολυμπιακός είχε δυο φάσεις, έβαλε τη μια γκολ και έφυγε δίκαια νικητής με βάσει τη συνολική εικόνα των…15 ημερών!

Μπόλικη ψυχολογία ενόψει ΑΕΚ

Μετά λοιπόν το 3-0 επί του ΠΑΟΚ οι «ερυθρόλευκοι» βγάζουν και τη…σφήνα που προέκυψε με ταξίδι και 45 αγχωτικά λεπτά εναντίον του Εργοτέλη. Τώρα με μπόλικη ψυχολογία, μπορούν να αφοσιωθούν στην αναμέτρηση εναντίον της ΑΕΚ.

Κι αν οι φίλοι του Ολυμπιακού, έχουν βγάλει συνθήματα και ποιήματα για τον Μιραλάς, ο οποίος τους «τρελαίνει» με τα γκολ που βάζει, εγώ απλά θα γράψω ότι ο Πάντελιτς, δεν είναι γρήγορος, δεν είναι φαντεζί, δεν έχει ρήτρα 2,5 εκ. ευρώ, αλλά είναι ο καλύτερος…φονιάς! Γιατί δυο είδη επιθετικών υπάρχουν. Το ένα είναι στο στυλ του Σισέ ή και του Μιραλάς. Με τη μπάλα στα πόδια και αμυντικοί κάντε τον σταυρό σας. Όμως υπάρχει και το…είδος Μάρκο (όπως λέμε… Ντάρκο). Πως επιβιώνει αυτό; Στείλτε τη μπάλα στην περιοχή και θα δείτε…
 www.sport24.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons