OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Σάββατο 1 Ιανουαρίου 2011

Οι Δανεικοί...

Oι έξι δανεικοί ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού με εξαίρεση τους πιτσιρικάδες από τις ακαδημίες των ερυθρολεύκων. Τι έχουν κάνει μέχρι στιγμής στις ομάδες του και τα ενδεχόμενα επιστροφής τους στον Πειραιά το καλοκαίρι.

Το RedPlanet.gr γράφει για τους έξι δανεικούς ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού (Σουμπίνιο, Παπάζογλου, Ντιόγκο, Ντάρμπισιρ, Επστάιν, Λεονάρντο), τι έχουν κάνει μέχρι στιγμής στις ομάδες του και τα ενδεχόμενα επιστροφής τους στον Πειραιά το καλοκαίρι.
Σουμπίνιο: O 24χρονος (21/9/1986) χαφ, αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι από τον Εθνικό, αλλά ο Ολυμπιακός τον έδωσε σχεδόν αμέσως στον Πανσερραϊκό, στο πλαίσιο της μεταγραφής του Τάσου Παπάζογλου, ως αντάλλαγμα. Ο Βραζιλιάνος μετράει με την ομάδα του 16 εμφανίσεις, τις 14 για το πρωτάθλημα και τις 2 για το Κύπελλο, έχοντας σημειώσει συνολικά 2 γκολ. Ο Λατινοαμερικανός είναι καλός παίκτης, διαθέτει εξαιρετική τεχνική κατάρτιση, είναι γρήγορος, αλλά δεν νομίζουμε πως έχει θέση στο ρόστερ του Ερνέστο Βαλβέρδε, καθώς ο Ισπανός τεχνικός έχει, ήδη, αρκετούς μεσοεπιθετικούς ποδοσφαιριστές, τόσο για τον άξονα, όσο και στα άκρα.


Παπάζογλου: O 22xρονος (22/9/1988) κεντρικός αμυντικός, αποκτήθηκε επίσης το περασμένο καλοκαίρι, με τον Ολυμπιακό να τον αγοράζει από τον Πανσερραϊκό. Ο νεαρός στόπερ, όμως, παρέμεινε στις Σέρρες, καθώς στην συμφωνία υπήρχε όρος να συνεχίσει ως δανεικός για έναν χρόνο εκεί. Κάνει και φέτος μία καλή χρονιά,  είναι δεδομένη η επιστροφή του στον Πειραιά στο τέλος της σεζόν και θα αποτελέσει τον 4ο σέντερ μπακ (Μέλμπεργκ, Αβραάμ, Μοδέστο) του Ερνέστο Βαλβέρδε στο ερυθρόλευκο ρόστερ της επόμενης χρονιάς. Έχει τις δυνατότητες να σταθεί σε ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό, αλλά αυτό θα φανεί στην πράξη.

Ντιόγκο: Με το που ακούει κάποιος το όνομα του, δύο πράγματα του έρχονται στο μυαλό. Το γεγονός πως ξοδεύτηκαν 10.000.000 ευρώ (!) για την μεταγραφή του, αλλά και το πως έπεσε τόσο πολύ η απόδοση του, από την εξαιρετική του πρώτη σεζόν (2008-09) στον Πειραιά. Απογοήτευσε και τους πιο φανατικούς του θαυμαστές με αυτή την πτωτική του πορεία, αλλά στον Ολυμπιακό ελπίζουν πως υπό τις οδηγίες του Βαλβέρδε θα ανακάμψει. Προς το παρόν είναι στην Βραζιλία, αγωνιζόμενος ως δανεικός στην Φλαμένγκο, στην οποία μετράει αρκετές συμμετοχές, αλλά μόλις ένα γκολ. Όπως όλα δείχνουν θα επιστρέψει το καλοκαίρι στην ομάδα, με τον Ερνέστο να αναλαμβάνει την προσπάθεια να τον αναγεννήσει αγωνιστικά.

Ντάρμπισιρ: Στο ντεμπούτο του με την Μπέρμιγχαμ έβαλε ένα υπέροχο γκολ στον τρίτο γύρο του Κάρλινγκ Καπ, αλλά ύστερα δεν έκανε τίποτα το ιδιαίτερο. Ελάχιστες φορές αγωνίστηκε ως βασικός, ενώ τις περισσότερες φορές ήταν μεταξύ αναπληρωματικών και κερκίδας, καθώς ο προπονητής του δεν τον εμπιστεύεται ιδιαίτερα. Άραγε θα τον εμπιστευθεί ο Ολυμπιακός το καλοκαίρι; Δύσκολα, ο Βαλβέρδε δεν ενθουσιάζεται στο ενδεχόμενο επιστροφής του και το πιθανότερο είναι να παραμείνει ο Άγγλος στράικερ στην πατρίδα του, αγωνιζόμενος ως δανεικός σε κάποια ομάδα της "Premier League".

Eπστάιν: Αποτέλεσε την πρώτη μεταγραφή του καλοκαιριού, έπαιξε σε κάποια παιχνίδια προετοιμασίας του Ολυμπιακού επί Λίνεν, αλλά στην συνέχεια ο 24χρονος (2/7/1986) αριστερός χαφ-εξτρέμ παραχωρήθηκε με μορφή δανεισμού στην Κέρκυρα. Με τους Φαίακες έχει πραγματοποιήσει αρκετά καλές εμφανίσεις, ενώ έχει στο παιχνίδι του το γκολ, καθώς έχει σκοράρει 5 φορές στην Superleague σε 15 εμφανίσεις του. Είναι γρήγορος και έχει την "έκρηξη" στον τρόπο που παίζει και ο Βαλβέρδε είναι ενήμερος για την πορεία του. Θα μπορούσε ο Γερμανός να αποτελέσει το μπακ-απ του Ριέρα, αλλά ο Ερνέστο δύσκολα θα εισηγηθεί την επιστροφή του στον Πειραιά.

Λεονάρντο: H θέση του είναι αριστερό μπακ, αλλά αρέσκεται να ανεβαίνει στην επίθεση και να γίνεται μπακ-χαφ. Δεν είναι σε καμία περίπτωση, όμως, αριστερό χαφ-εξτρέμ, όπως τον είχαν χρησιμοποιήσει αναγκαστικά τόσο ο Κετσπάγια, όσο και οι Ζίκο-Μπάντοβιτς στη συνέχεια. Είναι γρήγορος, ταχύς με την μπάλα, αλλά θέλει δουλειά όταν αμύνεται. Στην θέση ο Ολυμπιακός τώρα έχει Μπράβο και Χολέμπας, για τους οποίος ο Βαλβέρδε έχει θετική γνώμη. Να δούμε. Αν φύγει ο Ραούλ το καλοκαίρι, θεωρείται δεδομένη η επιστροφή του Λεονάρντο. Αν μείνει ο Μπράβο, δύσκολα θα επιστρέψει ο Βραζιλιάνος, ο οποίος αγωνίζεται με μορφή δανεισμού τους τελευταίες μήνες στην Ιντερνασιονάλ, μετρώντας ελάχιστες συμμετοχές.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons