OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Δευτέρα 1 Αυγούστου 2011

Φερνάντο Τισόνε, στο προσκήνιο...

Ο Φερνάντο Τισόνε απασχολεί τον Ολυμπιακό για τη θέση του αμυντικού μέσου. Αργεντινός με ιταλικό διαβατήριο, του οποίου τα ποδοσφαιρικά δικαιώματα έχουν οι Ουντινέζε και Σαμπντόρια με τη μορφή συνιδιοκτησίας (50%-50%).

Ο Φερνάντο Νταμιάν Τισόνε βρίσκεται ψηλά στη μεταγραφική λίστα του Ολυμπιακού, που φουλάρει για την απόκτηση ενός αμυντικού μέσου. Γρήγορος χαφ, μπορεί να κόψει και να μοιράσει στη μεσαία γραμμή. Και σε σπουδαία ποδοσφαιρική ηλικία.

Η εικόνα της ομάδας στο φιλικό παιχνίδι με τη Χέρενφεν και η ανυπαρξία των Ουρτάδο και Σουμπίνιο στη μεσαία γραμμή, επισπεύδει τις διαδικασίες για τη μεταγραφή ενός παίκτη που θα κάνει τη διαφορά στον άξονα. Και το όνομα του Φερνάντο Τισόνε της Σαμπντόρια "παίζει" δυνατά!

Ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής, που έχει κοινοτικό διαβατήριο (ιταλικό), αγωνίζεται από το 2005 στην Ιταλία. Από τα 19 του! Γεννημένος στις 24 Ιουλίου 1986 στην πόλη Κίλμες του Μπουένος Άϊρες, άρχισε την ποδοσφαιρική του καριέρα από την Ακαδημία της Ιντεπεντιέντε (2002/04). Ακολούθησε η Λανούς, στην οποία έκανε μόλις μία συμμετοχή, καθώς η Ουντινέζε έσπευσε να τον αποκτήσει έπειτα από σκάουτινγκ τον Ιανουάριο του 2005. 

Αν και νεαρός έκανε σε ενάμιση χρόνο 26 εμφανίσεις και το 2006 τον απέκτησε με συνιδιοκτησία η Αταλάντα, στην οποία σε 2 χρόνια είχε 68 ματς και 6 γκολ.

Το 2008 επέστρεψε στην Ουντινέζε, αλλά είχε σοβαρό τραυματισμό και έπαιξε μόλις σε 5 αγώνες και το καλοκαίρι του 2009 τον απέκτησε με συνιδιοκτησία η Σαμπντόρια.

Η αγωνιστική περίοδος 2009/10 ήταν η καλύτερη της καριέρας του. Ήταν βασικός συνθέτοντας το δίδυμο στα χαφ με τον Άντζελο Παλόμπο και η ομάδα της Γένοβας παίζοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο τερμάτισε 4η και κέρδισε την έξοδο στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Στην επόμενη χρονιά ήταν ξανά βασικός, αλλά η ομάδα αποκλείστηκε από την Βέρντερ, Κασάνο και Πατσίνι έφυγαν και στο τέλος υποβιβάστηκε. Συνολικά αυτά τα δύο χρόνια με την "Σαμπ" είχε 48 ματς και 1 γκολ.



http://www.redplanet.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons