OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2011

Αν δεν είχα και σένανε...

Το μίζερο ελληνικό ποδόσφαιρο έχει την τύχη να διαθέτει στις τάξεις του τον Ολυμπιακό. Ο Ολυμπιακός είναι πολυτέλεια για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Όαση, ευλογία...

Μία ομάδα έκανε μεταγραφές στην καλοκαιρινή περίοδο. Μία ομάδα έχει ξεκάθαρο πλάνο, στιβαρή διοίκηση και υγιές ποδοσφαιρικό τμήμα. Μία ομάδα χτίζει το παρόν και το μέλλον της, με επενδύσεις και παικταράδες. Ο Ολυμπιακός δίνει ζωή στο ποδόσφαιρο της χώρας μας. Αυτή είναι η πραγματικότητα.

Υποτίθεται πως οι αντίπαλοι του Πρωταθλητής Ελλάδας όφειλαν να ενισχυθούν, μήπως και κλείσουν την ψαλίδα που έχει ανοίξει από πέρυσι. Παναθηναϊκός και ΑΕΚ, όμως, συναγωνίζονται στην πρωτιά στη μιζέρια. Στους πράσινους, την έβγαλαν με παγκοσμίως άγνωστους παίκτες (Ζέκα, Τοτσέ, Οβούσου, Βιτόλο και Γκέργκελι). Έμειναν εκτός Ευρώπης από τον Αυγούστο με διαδοχικούς αποκλεισμούς και βαριές ήττες στα προκριματικά του Τσάμπιονς και του Γιουρόπα Λιγκ, ενώ διοικητικά είναι ανύπαρκτοι.

Στους κίτρινους, ο Χιμένεθ - όπου βρεθεί κι όπου σταθεί - δεν σταματά να "κράζει" δημόσια τη διοίκηση της Ένωσης για την αποψίλωση του ρόστερ. Ο Ισπανός το έχει πιάσει το νόημα, πάντως... Παρέμεινε στην ΑΕΚ και τη νέα σεζόν, μόνο και μόνο για το συμβόλαιο που έχει και το οποίο δεν θα έβρισκε ποτέ στην πατρίδα του τη δεδομένη χρονική στιγμή. Επτακόσια χιλιάρικα καθαρά είναι αυτά. Πανέξυπνος ο Μανόλο, που κάποτε είχε πιθανότητες για τον ερυθρόλευκο πάγκο, αλλά τα βάζει με την τύχη του που δεν του δόθηκε η ευκαιρία να κοουτσάρει την πειραϊκή ομάδα. Ευτυχώς για εμάς...

Πού θέλω να καταλήξω; Ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν παρέκκλινε στο ελάχιστο των προθέσεών του για έναν πανίσχυρο Ολυμπιακό. Δεν συμβιβάστηκε με τα δεινά που αντιμετωπίζει το άθλημα στην Ελλάδα, δεν επηρεάστηκε από την περιρρέουσα ατμόσφαιρα και, σε συνεργασία με τον προπονητή, έκανε ό,τι μπορούσε για να διατηρήσει το ερυθρόλευκο σύνολο σε τροχιά ανέλιξης.

Η ομάδα ενισχύθηκε σε όλες τις θέσεις και κάλυψε τις αδυναμίες της με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ενόψει της επιστροφής στο Τσάμπιονς Λιγκ. Μέσα σε δεκατέσσερις μήνες, η νέα διοίκηση έδωσε όραμα στον κόσμο και τήρησε τις υποσχέσεις της προς τον απαιτητικό λαό του Ολυμπιακού. Θα το ξαναγράψω: θυμηθείτε σε τι κατάσταση βρισκόταν η ποδοσφαιρική ομάδα τον Ιούνιο του 2010 και σε τι κατάσταση βρίσκεται σήμερα. Η αλλαγή τρομάζει ευχάριστα!

Ο Ολυμπιακός έχει από την περυσινή σεζόν μία εξαιρετική βάση παικτών, στην οποία το καλοκαίρι (που πέρασε πια) εντάχθηκαν ποδοσφαιριστές αξίας. Στόχος της διοίκησης είναι κάθε χρόνο να προστίθενται νέα κομμάτια στο ερυθρόλευκο παζλ προκειμένου με τις κατάλληλες προσθαφαιρέσεις το σύνολο να παραμένει δυνατό, συμπαγές και ανταγωνιστικό (στην Ευρώπη).

Το μίζερο ελληνικό ποδόσφαιρο έχει την τύχη να διαθέτει στις τάξεις του τον Ολυμπιακό. Ο Ολυμπιακός είναι πολυτέλεια για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Όαση, ευλογία... Για αυτό και οι ιθύνοντες του αθλήματος στη χώρα μας πρέπει να παραδεχθούν με ένα στόμα, μια φωνή: "αν δεν είχα και σένανε...". Γιατί το μότο του ελληνικού ποδοσφαίρου, εξαιρουμένου φυσικά του Θρύλου, έχει καταντήσει πια "βοήθα Παναγιά μου και μη χειρότερα...".
http://www.redplanet.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons