OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2011

Σταδιακά θα ανέβουμε...

Ο Φραν Γέστε σε δηλώσεις του εξέφρασε την άποψη ότι ο Ολυμπιακός στη συνέχεια θα ανεβάσει την απόδοσή του.

Με τα λόγια του ο αριστεροπόδαρος μέσος των «ερυθρόλευκων», έδειξε να δίνει το μήνυμα για τη συνέχεια των αγώνων, τονίζοντας: «Μπήκαμε στο γήπεδο για να τα δώσουμε όλα και να παίξουμε επιθετικά. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια και είχαμε κάποιες ευκαιρίες για να πετύχουμε γκολ. Παίξαμε όμως με μεγάλες μπαλιές και αυτό δεν ήταν ορθολογικό.

Κάναμε και μερικά αδικαιολόγητα λάθη. Η ομάδα υπολειπόταν σε δυνάμεις από τους αντιπάλους μας, αλλά αυτό είναι φυσικό, αφού πρόκειται για το πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς. Το παιχνίδι με τη Μαρσέιγ ήταν δύσκολο, δεν φτάσαμε στο επίπεδο που θέλαμε, αλλά σταδιακά θα ανέβουμε.

Πράγματι είναι ένα κακό αποτέλεσμα για εμάς και θέλαμε να νικήσουμε για να ξεκινήσουμε καλά στη διοργάνωση. Θέλαμε να βγάλουμε περισσότερες αντεπιθέσεις, αλλά δεν τα καταφέραμε.

Δεν τελείωσε η διοργάνωση για εμάς, υπάρχουν κι άλλες αγωνιστικές και πρέπει να δουλέψουμε στη συνέχεια περισσότερο για να φτάσουμε στο επίπεδο που θέλουμε.

Αν είχαμε παίξει στο πρωτάθλημα, τότε θα είχαμε καλύτερο ρυθμό. Τώρα το επόμενό μας παιχνίδι είναι στο πρωτάθλημα και αυτό πρέπει να κοιτάξουμε».

Για το αποτέλεσμα του άλλου ματς στον όμιλο, Ντόρτμουντ-Άρσεναλ 1-1, σχολίασε: «Θεωρώ ότι είναι θετικό για εμάς και πως παραμένουμε στο παιχνίδι της πρόκρισης».

Όσον αφορά τη συνέχεια του Champions League και πιο συγκεκριμένα το ματς στο Λονδίνο με την Άρσεναλ, τόνισε: «Είναι δύσκολο, αλλά δεν μπορούμε να μείνουμε στην απογοήτευση της ήττας. Θα πρέπει να σκεφτόμαστε θετικά και να πάμε να πάρουμε αποτέλεσμα στην έδρα της Άρσεναλ».

http://www.gavros.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons