OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011

Πρωτάθλημα με 18 ομάδες...

Συμφωνία επήλθε μεταξύ της ΕΠΟ και της Σούπερ Λίγκας για πρωτάθλημα με 18 ομάδες. Στις υπάρχουσες 14, προστίθενται Λεβαδειακός, Δόξα Δράμας, Πανσερραϊκός και Λάρισα.


Κατά τη σημερινή συνάντηση μεταξύ των ανθρώπων της ΕΠΟ και της Σούπερ Λίγκας αποφασίστηκε να συνεχιστούν οι διαδικασίες για πρωτάθλημα 18 ομάδων. Οι κ.κ. Κουρίδης, Πιλάβιος, Παπανικολάου, Σταθόπουλος από την πλευρά της ΕΠΟ, μαζί με τους Κομνημό, Χριστοβασίλη, Μώραλη, Γιαννίκο και Οικονομάκη από την Σούπερ Λιγκ, άναψαν το πράσινο φως ώστε το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας να συνεχιστεί με την παρουσία 18 ομάδων. Δηλαδή στις υπάρχουσες 14 να προστεθούν ο Λεβαδειακός, η Δόξα Δράμας, ο Πανσερραϊκός και η Λάρισα.

Έτσι, την ερχόμενη Τρίτη στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου θα επικυρωθεί η απόφαση. Μια απόφαση που πάντως έρχεται κόντρα στους κανόνες της ΕΠΟ και τους νόμους του κράτους, αφού βάσει αυτών οποιασδήποτε αναδιάρθρωση στο πρωτάθλημα μπορεί να γίνει μόνο την μεθεπόμενη χρονιά από αυτήν στην οποία ελήφθη η απόφαση. Από την πλευρά της η διοργανώτρια αρχή υποστηρίζει πως η απόφαση παίρνεται κάτω από ειδικές συνθήκες και για τον λόγο αυτό δεν συνιστά παρατυπία.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons