OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2011

Τρελάθηκα με τον Ολυμπιακό...

Ενθουσιασμένος από την εικόνα του Ολυμπιακού στη νίκη (3-1) επί της Ντόρτμουντ την Τετάρτη δήλωσε ο Κυριάκος Καραταΐδης. «Πραγματικά δεν περίμενα να τον δω σε τέτοια κατάσταση και ακόμη περισσότερο να παίρνει μια τόσο σπουδαία νίκη», τόνισε ο παλαίμαχος αμυντικός των Πειραιωτών.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Καραταΐδης στην «Εξέδρα»

Ποια εντύπωση σου άφησε ο Ολυμπιακός;

«Τρελάθηκα με τον Ολυμπιακό. Πραγματικά δεν περίμενα να τον δω σε τέτοια κατάσταση και ακόμη περισσότερο να παίρνει μια τόσο σπουδαία νίκη. Γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε ποια ομάδα έχει αντίπαλο. Την πρωταθλήτρια Γερμανίας! Λέω τρελάθηκα, χωρίς να είμαι υπερβολικός, γιατί ο Ολυμπιακός πραγματικά ήταν πολύ καλός. Με εξέπληξε ο τρόπος παιχνιδιού του και το πως κατάφερε να επικρατήσει της Ντόρτμουντ.

Πριν το παιχνίδι είχα κάποιες επιφυλάξεις για το αν η ομάδα μπορεί να αντεπεξέλθει σε ένα παιχνίδι με τόσο μεγάλο βαθμό δυσκολίας. Πιστεύω ότι από τα τρία παιχνίδια που είχε στο Καραϊσκάκη για το Τσάμπιονς Λιγκ αυτό ήταν το πιο δύσκολο. Άσχετα αν με τη Μαρσέιγ στράβωσε το ματς
».

Τι είναι αυτό που σου άρεσε περισσότερο από τον Ολυμπιακό της περασμένης Τετάρτης;

«Πρώτα από όλα, ότι έπαιξε καλό ποδόσφαιρο και διαχειρίστηκε το παιχνίδι πολύ καλά, ακόμη και στο δεύτερο ημίχρονο που όλοι περίμεναν να αντιδράσει η Ντόρτμουντ. Και όμως η ομάδα ήταν σοβαρή και λειτούργησε σωστά. Αυτή η νίκη αλλάζει τα δεδομένα στο όμιλο».

Μπορεί ο Ολυμπιακός να καταφέρει κάτι στην συνέχεια;

«Σε αυτά τα παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ δεν είναι εύκολο να κάνεις προβλέψεις. Απλώς το μόνο που έχει να κάνει ο Ολυμπιακός είναι να κοιτάει το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και στα τέλος θα γίνει ταμείο. Έτσι όπως τον είδα στο ματς της Τετάρτης, αν συνεχίσει αυτές τις εμφανίσεις, όλα μπορούν να γίνουν στα τρία παιχνίδια που απομένουν.

Φυσικά και δεν είναι εύκολα τα πράγματα, γιατί έχει δύο δύσκολα ματς εκτός, με την Ντόρτμουντ και την Μαρσέιγ, και το τελευταίο στο Καραϊσκάκη με την Άρσεναλ. Θα είναι σημαντικό, έτσι όπως θα εξελιχθούν τα πράγματα, η Άρσεναλ να κερδίσει τα δύο επόμενα παιχνίδια και να κλειδώσει την πρώτη θέση, κάτι που το βλέπω εφικτό.

Οπότε, αν έρθει αδιάφορη στο τελευταίο ματς, όλα μπορούν να γίνουν! Η επόμενη αγωνιστική θα είναι πιο σημαντική, αν και όπως προανέφερα το ζητούμενο για τον Ολυμπιακό είναι να βλέπει το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και ό,τι γίνει
».

Πόσο μεγάλο είναι το μερίδιο του Βαλβέρδε στην επιτυχία;

«Σε κάθε επιτυχία έχει μερίδιο ο προπονητής. Ο Ολυμπιακός έχει πολλούς καλούς παίκτες. Απλώς θέλουν κάποιον χρόνο και νομίζω ότι σταδιακά η ομάδα θα αρχίσει να βρίσκει τον ρυθμό της. Στα προηγούμενα παιχνίδια, αν εξαιρέσουμε το πρώτο ημίχρονο με τον ΠΑΟΚ, έδειξε κάποιες αδυναμίες, αλλά είναι φανερό πως με την πάροδο του χρόνου θα υπάρχει βελτίωση και θα έρθουν και τα καλά αποτελέσματα, αλλά και οι γεμάτες εμφανίσεις, γιατί ο κόσμος θέλει να βλέπει και λίγο μπάλα».

http://www.sport-fm.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons