OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011

Ο Τζιμπούρ τα έχει διαλύσει όλα...

Με τις εξαιρετικές του εμφανίσεις και τα γκολ του, ο Ραφίκ Τζιμπούρ έχει βρεθεί στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος όχι μόνο των ελληνικών, αλλά και των αλγερινών ΜΜΕ.

Οι συμπατριώτες του φαίνεται πως είναι περήφανοι για τον ποδοσφαιριστή τους και τα όσα καταφέρνει σε κάθε ματς με την φανέλα του Ολυμπιακού.

Τρανό παράδειγμα η ιστοσελίδα "Le Buteur", που του έχει αφιερώσει ένα κείμενο που τιτλοφορείται "Ο Τζιμπούρ τα έχει διαλύσει όλα" και κάνει ιδιαίτερη αναφορά στα δύο του γκολ στη Νέα Σμύρνη, αλλά και στην εμφάνισή του στο "Emirates".

"Μετά την λαμπρή του εμφάνιση στο "Emirates" κόντρα στην Άρσεναλ, ο Ράφικ Τζεμπούρ τα έχει διαλύσει όλα στο πέρασμά του. Την Κυριακή κόντρα στην πρώην του ομάδα, τον Πανιώνιο, ο Αλγερινός. πρόσφερε τους τρεις βαθμούς στην ομάδα του, εκμεταλλευόμενος δύο ευκαιρίες", αναφέρουν οι Αλγερινοί για τον παρεξηγημένο τρομοκράτη.

Φυσικά, δεν θα μπορούσαν να ξεχάσουν και τον έτερο Αλγερινό του Ολυμπιακού, Τζαμέλ Αμπντού, για τον οποίο γράφουν: "Κινήθηκε πολύ καλά στον χώρο και σέρβιρε έτοιμο γκολ στον συμπατριώτη του".

http://www.sport24.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons