OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία για τον αγώνα με τον Ο.Φ.Η....

Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας γυμνάστηκαν σήμερα στις 19:00, ολοκληρώνοντας την προετοιμασία τους για τον αυριανό (Σάββατο 29/10, 19:30) αγώνα με τον Ο.Φ.Η. ο οποίος θα διεξαχθεί στο στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης» στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Super League.

Στο πρόγραμμα της ομάδας εντάχθηκαν οι Τοροσίδης, Α. Παπαδόπουλος, Γέστε, Βαλεριάνος. Ο Τοροσίδης και ο Γέστε δεν έλαβαν μέρος μόνο στο δίτερμα, καθώς ακολούθησαν το ίδιο διάστημα έντονο πρόγραμμα φυσικής κατάστασης. Ο πρώτος υποβλήθηκε σήμερα σε εξέταση (υπερηχογράφημα) στο θεραπευτήριο Metropolitan, τα αποτελέσματα του οποίου έδειξαν ότι έδειξαν ότι έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα του τραυματισμού του.

Ο Φουστέρ συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί και το οποίο περιλαμβάνει θεραπεία και ασκήσεις στο γυμναστήριο. Μετά το τέλος της προπόνησης, ο προπονητής της ομάδας μας Ερνέστο Βαλβέρδε ανακοίνωσε τα ονόματα των 18 ποδοσφαιριστών που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή και οι οποίοι είναι:

Κοστάνσο, Μέγερι, Μανιάτης, Α. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Μαρκάνο, Χολέμπας, Μοδέστο, Φέισα, Ορμπάιθ, Ιμπαγάσα, Μακούν, Φετφατζίδης, Αμπντούν, Μόνχε, Τζιμπούρ, Πάντελιτς, Μιραλάς.

Οι εκτός αποστολής ποδοσφαιριστές, Τοροσίδης, Γκρμπιτς, Ζαραδούκας, Δασκαλάκης, Ποτουρίδης, Χαβίτο, Παπάζογλου, Βαλεριάνος, Γέστε και Φουστέρ θα προπονηθούν αύριο στις 10:30.

http://www.olympiacos.org/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons