OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

Παίξτε σαν Θρύλος...

Το πρώτο φετινό ευρωπαϊκό "ραντεβού" του μπασκετικού Ολυμπιακού, είναι απόψε το βράδυ στις 21:30 με αντίπαλο την Μπιλμπάο στην Βασκωνία και φυσικά θέλει τη νίκη για να ξεκινήσει με το... δεξί τις υποχρεώσεις του. Μπορεί; Οι απαντήσεις στο παρκέ...

Ο απουσίες των Λούκας, Πελεκάνου και ο τραυματισμός του Άντιτς στην προπόνηση της Πέμπτης (δεν θα παίξει τελικά), προκαλούν "πονοκέφαλο" στον Ντούσαν Ίβκοβιτς, ο οποίος θα πρέπει εκ των έσω να καλύψει τα κενά και να παρουσιάσει μια ομάδα που θα κάνει κατάθεση ψυχής και δεν θα μασήσει από την αντίπαλο και το κολασμένο κοινό της.

Η ομάδα των Φώτη Κατσικάρη, Δημήτρη Μαυροειδή και Παναγιώτη Βασιλειάδη επίσης δεν έχει εμπειρία από την πρώτη τη τάξει διοργάνωση, επομένως ο Θρύλος θα πρέπει να τρώει σίδερα και να κάνει το παιχνίδι του.

Οι Βάσκοι έχουν ιστορία μόλις 12ετών, αλλά το γήπεδό τους γεμίζει από σχεδόν 10.000 θεατές, οι οκτώ χιλιάδες εκ των οποίων είναι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας. Ο Φώτης Κατσικάρης έχει υιοθετήσει τον ισπανικό τρόπο παιχνιδιού και ο γρήγορος ρυθμός είναι κομμάτι της Μπιλμπάο. Εκεί θα πρέπει να προσέξει ο Ολυμπιακός, δηλαδή τον γρήγορο ρυθμό των Βάσκων...

Για τους Μάντζαρη, Σλούκα, Κατσίβελη, είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να μειωθούν στο ελάχιστο τα λάθη και να οργανώσουν αποτελεσματικά το παιχνίδι του Θρύλου στο πλάι του Βασίλη Σπανούλη που θα έχει όμως, πιο εκτελεστικό ρόλο.

Μπορείς Ολυμπιακάρα, πίστεψέ το... 

http://www.thrylos.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons