OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

Καρφώστε τους...

Με τους φιλάθλους στο πλευρό του ο Ολυμπιακός υποδέχεται (19:00, Novasports 3) στο κλειστό γυμναστήριο του Ρέντη τον ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

«Η αναμέτρηση με τον Π.Α.Ο.Κ. είναι δύσκολη και εγκυμονεί κινδύνους» τονίζει στο www.olympiacos.org ο προπονητής των πρωταθλητών Ελλάδας, Γιάννης Καλμαζίδης και εξηγεί: «Η ομάδα δεν είναι ακόμη έτοιμη και για αυτό το λόγο έχει μεταπτώσεις στην απόδοσή της. Αυτό βέβαια ισχύει και για τους αντιπάλους μας. Πρέπει να είμαστε σοβαροί και να περιορίσουμε τα λάθη μας. Αυτά προέρχονται από την έλλειψη συνοχής την οποία θα αποκτήσουμε σταδιακά».

Ο Γιάννης Καλμαζίδης στέκεται και στους φιλάθλους μας οι οποίοι έδωσαν βροντερό «παρών» τόσο στον αγώνα της πρεμιέρας με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς όσο και στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Εθνικό στην Αλεξανδρούπολη. «Ο κόσμος πάντα μας στηρίζει και μας βοηθάει. Για να πω την αλήθεια έχουμε καλομάθει εφέτος. Πιστεύω ότι η δυσκολία της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ αποτελεί έναν επιπλέον λόγο για να έχουμε ακόμη περισσότερους φιλάθλους στις εξέδρες του Ρέντη. Η συμπαράσταση τους θα παίξει σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη του αγώνα».

Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις που έκαναν στο www.olympiacos.org ο Ντίμα Φιλίποφ και ο Σωτήρης Σωτηρίου. «Το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ είναι πολύ δύσκολο. Μετά το στραβοπάτημα στην Αλεξανδρούπολη δεν έχουμε περιθώρια για άλλη άσχημη εμφάνιση. Αν πάντως παίξουμε συγκεντρωμένα σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και με τη βοήθεια των φιλάθλων μας πιστεύω ότι θα νικήσουμε» λέει ο διεθνής πασαδόρος της ομάδας μας και ο 25χρονος ακραίος τονίζει:

«Πέρυσι ο ΠΑΟΚ κατάφερε για πρώτη φορά να μας νικήσει στον Πειραιά αλλά εφέτος τα πράγματα θα είναι διαφορετικά καθώς θα έχουμε στο πλευρό μας τους φιλάθλους μας(σ.σ. το περσινό παιχνίδι έγινε κεκλεισμένων των θυρών). Μπορεί να μην είμαστε ακόμη εκατό τοις εκατό έτοιμοι όμως θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό προκειμένου να πάρουμε μία καθαρή νίκη». 

http://www.thrylos.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons