OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2011

Μετά από Αριέλ & Όλοφ τι;...

Ναι με «χάλασε» που ο Ολυμπιακός δε μπόρεσε να κάνει έστω μία κανονική ευκαιρία κόντρα σ' αυτή την (για λύπηση) ΑΕΚ. Με «χάλασε» που οι ερυθρόλευκοι δεν είχαν το νεύρο που έπρεπε σ' ένα ακόμα ντέρμπι. Με «χάλασε» που ο Λεονάρντο εξέθεσε παίκτες με την εμπειρία του Μοδέστο (σε 2-3 περιπτώσεις στο α' μέρος) και του Αβραάμ (στη φάση του γκολ) και έμοιαζε με... Κριστιάνο Ρονάλντο.

Με χάλασε η κουταμάρα του Μοδέστο σ' ένα σημείο που η ΑΕΚ είχε μείνει με 10 και... ακύρωσε την αλλαγή του Πάντελιτς με την οποία οι γηπεδούχοι θα βίωναν ένα δύσκολο τελευταίο 5λεπτο. Με «χάλασε» που ο Φουστέρ κινήθηκε στα... ρηχά σ' ένα ματς που περιμέναμε πολλά από 'κείνον. Με «χάλασαν» κι άλλα, πολλά, σ' αυτό το παιχνίδι.

Υπήρχε όμως κάτι που με «χάλασε», ή μάλλον με προβλημάτισε, περισσότερο απ' οτιδήποτε άλλο. Κι αυτό είναι πως τονίστηκε και σ' αυτό το ματς πόσο σημαντική, υπερ-ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ, είναι η παρουσία δύο συγκεκριμένων ποδοσφαιριστών σ' αυτόν τον Ολυμπιακό. Και με προβληματίζει γιατί και οι δύο βρίσκονται στην ποδοσφαιρική τους Δύση.

Ο λόγος για τον 35χρονο, Αριέλ Ιμπαγάσα, και τον 34χρονο Όλοφ Μέλμπεργκ. Κατά την ταπεινή μου γνώμη, είναι σοβαρός λόγος προβληματισμού το ότι ο Θρύλος εξαρτάται τόσο πολύ απ' αυτούς τους δύο. Θα πρέπει να βρεθεί γρήγορα ο παίκτης που θα μπορεί να ξεκολλάει από τη... λάσπη το ερυθρόλευκο κάρο όταν δεν... τραβάει ο Αριέλ. Θα πρέπει επίσης να βρεθεί γρήγορα ο παίκτης που θα ηρεμεί τα μετόπισθεν ακόμη κι όταν δεν παίζει ο Όλοφ.

Υπάρχουν στο ρόστερ οι παίκτες αυτοί και δεν τους έχουμε παρατηρήσει; Μακάρι να υπάρχουν και να δούμε σύντομα ένα... μαγικό σαν κι αυτό που έκανε ο Βαλβέρδε πέρυσι με τον Μοδέστο που τον έβαλε στα χαφ και «κέρδισε» έναν επιπλέον παίκτη και η ομάδα πολλά περισσότερα.

ΥΓ1: Ο Μακούν είναι ένας παίκτης που μπορεί να παίξει αντί του Ιμπαγάσα. Τις οργανωτικές ικανότητες του κοντού τις έχει όμως; Δύσκολο.

ΥΓ2: Ο Παπάζογλου μπορεί να παίξει στο κέντρο της άμυνας με τον Αβραάμ (ή τον Μαρκάνο) αλλά μπορεί να δώσει ένας αρκετά άπειρος και «άγουρος» παικτικά αμυντικός την ηρεμία που απαιτείται στην ομάδα μπροστά από το τέρμα; Δύσκολο κι αυτό.


Σπύρος Γρομητσάρης
http://www.thrylos.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons