OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

Τον έλεγχο σε άμυνα και επίθεση...


Το ρυθμό του ματς τόσο στον επιθετικό όσο και στον αμυντικό τομέα θα πρέπει να ελέγξει ο Ολυμπιακό για να πάρει τη νίκη στο Μπιλμπάο κόντρα στην ομάδα του Φώτη Κατσικάρη για την πρεμιέρα της Euroleague (Παρασκευή 21/10, 21:30). Αυτό τόνισε ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων» Ντούσαν Ίβκοβιτς ο οποίος στάθηκε και στο γεγονός ότι οι Πειραιώτες, σε αντίθεση με τους αντιπάλους τους, έχουν παίξει μόνο ένα επίσημο παιχνίδι μέχρι στιγμής.

«Είμαστε η ομάδα που έχει κάνει τη μεγαλύτερη ανανέωση στο ρόστερ της κι αυτά τα εκτός έδρας παιχνίδια θα μας δώσουν εμπειρία. Είμαστε πίσω γιατί έχουμε δώσει μόνο ένα επίσημο παιχνίδι (για το Κύπελλο με τον Άρη) σε αντίθεση με την Μπιλμπάο που έχει αγώνες στα πόδια της, έχει έμπειρους παίκτες και είναι σε καλή κατάσταση», είπε ο «Ντούντα» και πρόσθεσε:

«Είναι μια ευκαιρία για μας να δείξουμε που είμαστε. Παίζουμε σε μια «καυτή» έδρα και πρέπει να έχουμε τον έλεγχο του παιχνιδιού σε επίθεση και άμυνα αν θέλουμε να φτάσουμε στη νίκη. Ήρθαμε νωρίς στην Ισπανία λόγω των γνωστών προβλημάτων και γι’ αυτό πήραμε μαζί μας 14 παίκτες. Θα αποφασίσω την τελευταία στιγμή για τη δωδεκάδα».

Από την πλευρά του, ο φόργουορντ του Ολυμπιακού, Κώστας Παπανικολάου, εξήγησε ότι το έργο του ίδιου και των συμπαικτών του θα είναι δύσκολο χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν μπορούν να σημειώσουν την πρώτη τους νίκη στη διοργάνωση:

«Η Μπιλμπάο παίζει το πρώτο της παιχνίδι στην Ευρωλίγκα, αλλά έχει στο ρόστερ της παίκτες με μεγάλη εμπειρία και ταλέντο. Ξέρουμε ότι κόσμος δίνει ώθηση στην ισπανική ομάδα και ότι θα πρέπει να έχουμε τον έλεγχο του ρυθμού και να μην παρασυρθούμε. Η Μπιλμπάο ήταν η μεγάλη έκπληξη του περσινού ισπανικού πρωταθλήματος φτάνοντας στον τελικό, αλλά με την ως τώρα πορεία της τη φετινή χρονιά έδειξε ότι μόνο τυχαία δεν βρέθηκε εκεί και ότι δεν έχει ξεφουσκώσει. Το αντίθετο. Έχουμε πάρα πολύ δύσκολο έργο, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να επιστρέψουμε νικητές στην Ελλάδα».

http://www.sport-fm.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons