OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

Ο Βαλβέρδε προτιμάει Φέισα...

Το μεγάλο δίλημμα του Ερνέστο Βαλβέρδε για την... ρεβάνς με την Ντόρτμουντ είναι να ρίξει στη μάχη τον Φέισα που προέρχεται από τραυματισμό και δεν έχει παίξει λεπτό το τελευταίο διάστημα ή θα εμπιστευτεί τον Μακούν που έχει πάρει φανέλα βασικού τόσο στο Τσάμπιονς Λιγκ όσο και στο πρωτάθλημα.

Βάσει των παραπάνω η λογική λέει ότι ο προπονητής του Ολυμπιακού και αύριο θα εμπιστευτεί τον Καμερουνέζο άσο, ωστόσο έχουμε κάποιες αμφιβολίες οι οποίες στηρίζονται σε ένα.... δεδικάσμένο. Ποιό είναι αυτό; Το ματς με την Άρσεναλ στο Έμιρεϊτς.

Και σε εκείνο το παιχνίδι ο Φέισα προερχόταν από τραυματισμό και μάλιστα στο προηγούμενο ματς πρωταθλήματος, αυτό με τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο, δεν ήταν καν στην αποστολή! Κι όμως 4 μέρες αργότερα έπαιξε βασικός κόντρα στην ομάδα του Βενγκέρ σε ματς με... τρελο ρυθμό και τα είχε πάει περίφημα.

Η αλήθεια είναι ότι ο Βαλβέρδε έχει σε μεγάλη εκτίμηση τον Φέισα και το σκέφτεται σοβαρά να τον βάλει από την αρχή αύριο. Ο Σέρβος άσος έχει πολλά ποιοτικά χαρακτηριστικά στο παιχνίδι του, ενώ μπορεί να δώσει και σημαντική βοήθεια στα στημένα. Μην ξεχνάμε ότι με τον ΟΦΗ αυτή ήταν η Αχίλλειος πτέρνα των πρωταθλητών.

Ο Ισπανός τεχνικός θα τον δει και σήμερα στην προπόνηση και στη συνέχεια θα αποφασίσει. Η αίσθησή μας είναι ότι ο Φέισα έχει πλεονέκτημα να ξεκινήσει βασικός έναντι του Μακούν… 

http://www.rednews.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons