OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011

Πιο έτοιμοι τώρα

Τα προβλήματα των πολλών τραυματισμών αρχίζουν σταδιακά να βρίσκουν τις λύσεις τους διαφορετικές όμως από αυτές που καλείται να βρει ο Ντούσαν Ίβκοβιτς στον αγώνα με τη Φενερμπαχτσέ/Ούλκερ για τη 2η αγωνιστική της Euroleague.

Η ελλιπής ετοιμότητα και οι σημαντικές απουσίες στοίχησαν στους «ερυθρόλευκους» ένα δυναμικό μπάσιμο στα ευρωπαϊκά παρκέ κόντρα στην Μπιλμπάο.

Το πάθημα έγινε μάθημα για τον Σέρβο τεχνικό που γνωρίζει ότι σε τέτοιο επίπεδο και σε τέτοιους αγώνες μπάσκετ οφείλει κανείς να είναι προετοιμασμένος για όλα και αυτό σκοπεύει να κάνει απέναντι στον αυριανό αντίπαλο, αυτή τη φορά στο ΣΕΦ.

Με σύμμαχο την έδρα, την παρουσία του κόσμου και την καλή αίσθηση της Φενέρ μετά και την περσινή τους συνάντηση, ο Ίβκοβιτς πιστεύει στη νίκη αρκεί οι παίκτες του να βγάλουν το υπέρτατο αίσθημα ομαδικότητας τους.

«Έχουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, όπου παίζουμε με μία δυνατή και γνωστή ομάδα. Λέω γνωστή γιατί την είχαμε και πέρυσι στους ‘16’. Όμως, τώρα την έχουμε από νωρίς. Νομίζω ότι πάνω-κάτω έμειναν με την ίδια φιλοσοφία, αφού έχουν τον ίδιο προπονητή, ίδιο κορμό. Εμείς έχουμε αλλαγές. Πιστεύω πως θα γίνει ένα καλό παιχνίδι, όπως τα περσινά. Είναι μία ομάδα ισορροπημένη, που ξέρει να παίζει στο ανοικτό αλλά και στο μισό γήπεδο.

Εμείς πιστεύω πως είμαστε έτοιμοι, για το πρώτο παιχνίδι μπροστά στον κόσμο μας. Ο κόσμος του Ολυμπιακού ξέρω ότι αγαπά το μπάσκετ και την ομάδα. Ειλικρινά πιστεύω ότι ξέρει να κρίνει και ότι πρέπει να βοηθήσει την ομάδα. Εμείς θέλουμε πίστωση χρόνου και κάθε μέρα θα τα πηγαίνουμε ακόμα και καλύτερα

Την πρώτη αγωνιστική ήταν φανερό ότι δεν ελέγχαμε το ματς, όπως αρμόζει σε ένα ματς Euroleague. Τουλάχιστον η αρχή ήθελε έμπειρους και έτοιμους παίκτες. Περίμενα να έχουμε το ‘miss match’ με τον Παπαδόπουλο, αλλά δυστυχώς δεν το είχαμε, λόγω του τραυματισμού του. Αφού δεν το βρήκαμε, τότε είχαμε πρόβλημα. Τώρα είναι πιο έτοιμος. Πιστεύω ότι τώρα τα παιδιά, στο παιχνίδι με την Φενέρ θα δείξουνε χαρακτήρα και θα παίξουν και για τον Παπαδόπουλο.

Πρέπει να παίξουμε δυνατά. Δεν περιμένω να έχουμε τα γνωστά προβλήματα. Πιστεύω ότι είμαστε έτοιμοι. Πρέπει να ξεπεράσουμε τα προβλήματα που έχουμε, γιατί για να πάρουμε τη νίκη θα πρέπει να είμαστε πιο ομάδα από ποτέ. Νομίζω ότι αυτό θα γίνει και θα κάνουμε ένα καλό παιχνίδι, που είναι πολύ σημαντικό για εμάς», δήλωσε για την αναμέτρηση ο Ντούσαν Ίβκοβιτς.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons