OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011

Η αποστολή για τον αγώνα με τη Μπορούσια Ντόρτμουντ...

Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας γυμνάστηκαν σήμερα στις 10:30, ξεκινώντας την προετοιμασία τους για τον αγώνα της Τρίτης (11, 21:45) με την Μπορούσια Ντόρτμουντ, ο οποίος θα διεξαχθεί στο «Βέστφάλεν» στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του UEFA Champions League.

Όσοι αγωνίστηκαν σε όλο τον αγώνα με τον Ο.Φ.Η. ή στη μεγαλύτερη διάρκειά του ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά.

Ο Φουστέρ συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί και το οποίο περιλαμβάνει θεραπεία και ασκήσεις στο γυμναστήριο. Μετά το τέλος της προπόνησης, ο προπονητής της ομάδας μας Ερνέστο Βαλβέρδε ανακοίνωσε τα ονόματα των 20 ποδοσφαιριστών που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή η οποία θα αναχωρήσει αύριο με πτήση τσάρτερ για το Ντόρτμουντ.

Στην αποστολή έχουν συμπεριληφθεί οι: Κοστάνσο, Μέγερι, Μανιάτης, Α. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Μαρκάνο, Χολέμπας, Ποτουρίδης, Παπάζογλου, Τοροσίδης, Μοδέστο, Φέισα, Ορμπάιθ, Ιμπαγάσα, Μακούν, Φετφατζίδης, Αμπντούν, Τζιμπούρ, Πάντελιτς, Μιραλάς.

Οι εκτός αποστολής ποδοσφαιριστές, Γκρμπιτς, Ζαραδούκας, Δασκαλάκης, Χαβίτο, Μόνχε, Βαλεριάνος, Γέστε και Φουστέρ θα προπονηθούν αύριο στις 10:30.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους αύριο με την προπόνηση που θα γίνει στο «Βεστφάλεν».
 
http://www.olympiacos.org/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons