OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011

Tερματοφύλακας τον Γενάρη...

Η νέα γκέλα του Φράνκο Κοστάντσο κόντρα στον ΟΦΗ φαίνεται πως αποτέλεσε το ποτήρι που ξεχείλισε για τη διοίκηση του Ολυμπιακού, η οποία φέρεται να είναι αποφασισμένη να... παραβλέψει τη στήριξη του Ερνέστο Βαλβέρδε στον Αργεντινό και να ενισχύσει την ομάδα με την απόκτηση ενός τερματοφύλακα τον Ιανουάριο.

Σύμφωνα με όλες τις τελευταίες πληροφορίες, η συγκεκριμένη πιθανότητα εξετάζεται πιο σοβαρά από κάθε άλλη φορά, από τη στιγμή που άρχισαν οι γκέλες του Κοστάντσο. Άλλωστε μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι οι το ερυθρόλευκο σκάουτινγκ έχει ενταθεί τον τελευταίο καιρό, με τους ερυθρόλευκους να «χτενίζουν» τις ευρωπαϊκές αγορές για παίκτες. Όπως φαίνεται, μια από τις θέσεις για τις οποίες «ψάχνονται» είναι και αυτή του τερματοφύλακα.

Πολλοί πλέον στον Ολυμπιακό εκφράζουν ανοιχτά τη δυσαρέσκειά τους για τις εμφανίσεις του πρώην αρχηγού της Βασιλείας ο οποίος κόντρα στον ΟΦΗ έφαγε ένα ακόμη... αστείο γκολ. Το πρώτο τέρμα των Κρητικών ήταν καθαρά δική του ευθύνη αφού αντί να μείνει στα καρέ του ή να κάνει μια φυσιολογική έξοδο, βγήκε από τα καρέ του χωρίς να έχει συναίσθηση του χώρου και της πορείας της μπάλας και μπλόκαρε τον... Μαρκάνο.

Στην παρούσα φάση λοιπόν, το «στόρι» έχει περάσει σε άλλο επίπεδο, αφού φαίνεται πως η περίοδος χάριτος πέρασε με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού να αντιλαμβάνονται το προφανές: οι στήριξη είναι καλή αλλά ακόμη καλύτερη είναι η επίτευξη των στόχων της ομάδας. Και με τερματοφύλακα που μοιάζει με «γκέλα» που περιμένει να συμβεί, οι στόχοι δύσκολα επιτυγχάνονται.

Έτσι, την ώρα που η αναζήτηση λύσεων συνεχίζεται, τον τελευταίο λόγο στην υπόθεση θα τον έχει φυσικά ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Παράλληλα, αναμένεται με ενδιαφέρον και η αντίδραση του Βαλβέρδε. Σε πρώτη φάση, η λογική λέει ότι θα συνεχίσει να στηρίζει την επιλογή του, όπως έχει κάνει τόσες και τόσες φορές, σε πολλές άλλες περιπτώσεις. Όμως, η ιστορία του Ουρτάδο απέδειξε ότι και ο «Τσινγκούρι» έχει ένα όριο, το οποίο βρίσκεται στο σημείο που η προσωπική απόδοση ενός παίκτη κάνει κακό στην ομάδα. Κατά συνέπεια, αν οι «γκέλες» του Κοστάντσο συνεχιστούν, ο Ισπανός τεχνικός δεν θα είναι... τρελός να συνεχίσει να τον εμπιστεύεται.

Όσον αφορά πάντως στις επικείμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις, τουλάχιστον μέχρι και το ματς με τον Παναθηναϊκό, ο 30χρονος πορτιέρο συνεχίζει να θεωρείται βέβαιος να ξεκινήσει κάτω από τα δοκάρια...
 
http://www.katimagiko.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons