OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2011

Χτυπήστε τους στην κόντρα...

Για τα αδύναμα σημεία της Ντόρτμουντ μίλησε ο Γιώργος Τζαβέλλας και τόνισε ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να την χτυπήσει στις αντεπιθέσεις μια και η γερμανική ομάδα υστερεί πολύ στους κεντρικούς αμυντικούς της.

 
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τζαβέλλα στο «Βήμα της Κυριακής»

Για τις αδυναμίες της Ντόρτμουντ:

«Ο Ολυμπιακός μπορεί να τη χτυπήσει στην κόντρα. Αν εκμεταλλευτεί αυτό το στοιχείο έχει πιθανότητες για θετικό αποτέλεσμα. Οι κεντρικοί αμυντικοί της δεν αποτελούν κάτι το ιδιαίτερο, γεγονός που μπορεί να εκμεταλλευτεί ο Ολυμπιακός».

Για την εικόνα της γερμανικής ομάδας:

«Είναι ιδιαίτερα επικίνδυνη ομάδα. Έχει καταπληκτικό ρυθμό στο παιχνίδι της, ιδίως εντός έδρας και χρειάζεται μεγάλη προσοχή και προσήλωση, γιατί μπορεί να σε διαλύσει μέσα σε δέκα λεπτά. Πρόκειται για μια ομάδα που διαθέτει έντεκα καλούς παίκτες, οι οποίοι μπορούν να κάνουν τη διαφορά σε ατομικό επίπεδο, με εξαίρεση, τον Μπάριος, αλλά συγκροτούν ένα εξαιρετικό σύνολο. Είναι ομάδα με πολύ τρέξιμο, που παίζει ψηλά, αλλάζει γρήγορα τη μπάλα και σε πνίγει επιθετικά».

Για την ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι Γερμανοί οπαδοί στο «Βεστφάλεν»:

«Πρόκειται για ένα φοβερό κοινό που γεμίζει ασφυκτικά το γήπεδο "Βεστφάλεν" και πιέζει τον αντίπαλο από το πρώτο λεπτό. Μιλάμε για 83.000 ανθρώπους που φωνάζουν ασταμάτητα και δεν ακούς τους συμπαίκτες σου ούτε καν στα δύο μέτρα! Χάνεσαι, πρόκειται για κάτι φοβερό και ασύλληπτο. Καμιά άλλη έδρα δεν είναι έτσι στη Γερμανία».
 
http://www.katimagiko.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons