OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011

Πρεμιέρα για τις γοργόνες μας...

Αύριο Σάββατο 29 Οκτωβρίου ξεκινά το πρωτάθλημα Α1 πόλο γυναικών, με τον πρωταθλητή Ολυμπιακό να υποδέχεται στις 16:00 τον Ηρακλή στο «Πέτρος Καπαγέρωφ».

Η πρεμιέρα του γυναικείου πρωταθλήματος πόλο Α1 φέρνει αντιμέτωπες τις κοπέλες του Χάρη Παυλίδη με αυτές του Ηρακλή Θεσσαλονίκης αύριο Σάββατο στις 16:00 στο Παπαστράτειο. Ο πρωταθλητής Ολυμπιακός έχει κρατήσει τον βασικό κορμό του από την περσινή πολύ πετυχημένη ομάδα, αλλά έχει και νέα πρόσωπα με πρώτο και καλύτερο την Ισπανίδα φουνταριστό Μπλάνκα Χιλ, μία από τις καλύτερες πολίστριες στον κόσμο.

Επιπλέον στις τάξεις των «ερυθρολεύκων» έχει προστεθεί και το νέο αίμα του ελληνικού γυναικείου πόλο, όπως η τερματοφύλακας Χρυσή Διαμαντοπούλοιυ, η αμυντικός Χριστίνα Κώτσια, και οι αδερφές Πλευρίτου (Ελευθερία και Μαργαρίτα). Οι δύο τελευταίες δίνουν και έναν ξεχωριστό τόνο στο αυριανό εναρκτήριο παιχνίδι, αφού μέχρι πέρυσι αγωνίζονταν με το σκουφάκι του Ηρακλή, και αύριο θα κληθούν να αντιμετωπίσουν τις πρώην συμπαίκτριές τους.

Το παιχνίδι θα διευθύνουν οι κ.κ. Μικεδάκης και Ποσποτίκηςδε και δε θα έχει τηλεοπτική κάλυψη, όμως το KatiMagiko θα βρίσκεται στο Εθνικό Κολυμβητήριο Πειραιά για να σας μεταφέρει ζωντανά την εξέλιξη του αγώνα.
 
http://www.katimagiko.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons