OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011

Θρύλε γερά...

Ευρωπαϊκή πρεμιέρα στο ΣΕΦ (21:45 ΝΕΤ) με αντίπαλο τη Φενέρ για τον Ολυμπιακό. Μετά την ήττα της πρεμιέρας στο Μπιλμπάο, ο ανέτοιμος Θρύλος είναι  υποχρεωμένος να κυνηγήσει τη νίκη απέναντι στους Τούρκους και να πάρει εκτός από τους βαθμούς και την απαραίτητη ψυχολογία ενόψει της συνέχειας στον όμιλο. Οι παίκτες του Ντούσαν Ίβκοβιτς θέλουν ένα καλό πλασάρισμα στο γκρουπ και απέναντι σε μια ομάδα την οποία αντιμετώπισαν με ιδιαίτερη επιτυχία περίπου ένα πριν στην Πόλη στο τουρνουά Τwo nations, έχουν τα φόντα να πάρουν την πρώτη τους νίκη στη διοργάνωση.

Ο Ντούσαν Ιβκοβιτς ανέλυσε την Φενέρ λέγοντας ότι η περιφέρειά τους μοιάζει να είναι πιο απειλητική από τη φροντλάιν και τόνισε την ανάγκη ο Ολυμπιακός να είναι πιο ομάδα από κάθε άλλη φορά.

Ο Κέιλιν Λούκας θα αγωνιστεί κανονικά, σε περίπου δύο εβδομάδες θα επιστρέψει ο Μιχάλης Πελεκάνος, ενώ ο Λάζαρος Παπαδόπουλος προπονήθηκε λίγο πιο χαλαρά λόγω προβλήματος στη μέση και η συμμετοχή του θα αποφασιστεί λίγο πριν την έναρξη του αγώνα.

Χωρίς τους Τουρκσάν και Τόμας θα παίξει η Φενέρ του Κροάτη Νέβεν Σπάχια που έχει μεγάλα αστέρια τον Κροάτη πλέι μέικερ Ρόκο Ούκιτς, τον συμπατριώτη του γκαρντ φόργουορντ Μπόγιαν Μπογκντάνοβιτς, ο οποίος είναι ίσως ο καλύτερος σουτέρ στην Ευρώπη -ντεφορμέ πάντως τώρα- και τον Σλοβέντο φόργουορντ Εμίρ Πρέλντζιτς...

http://www.thrylos.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons