OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

Επίθεση παντού...

Τα πλάνα του για τον Ολυμπιακό που ονειρεύεται ανέλυσε ο Ερνέστο Βαλβέρδε σε συνέντευξή του που «παίζει» πρώτο θέμα στην επίσημη ιστοσελίδα της UEFA. «Στόχος μας είναι να παίζουμε επιθετικό ποδόσφαιρο ανεξαρτήτως αντιπάλου και έδρας», τόνισε ο «τσινγκούρι».

Τα σχέδιά του και τη γενικότερη φιλοσοφία που θέλει να περάσει στον Ολυμπιακό ανέλυσε ο Ερνέστο Βαλβέρδε σε συνέντευξη που παραχώρησε στην επίσημη ιστοσελίδα της UEFA. Στο βίντεο που ξεκινά με πρώτο πλάνο στην ελληνική σημεία και ακολουθούν η θάλασσα του Πειραιά και το Καραϊσκάκη, ο τεχνικός του Θρύλου μιλάει για τη φετινή πορεία της ομάδας στο Τσάμπιονς Λιγκ, την πίστη του για ανατροπή του σκηνικού παρά τις δύο ήττες, την επερχόμενη κρισιμότατη αναμέτρηση με την Ντόρτμουντ αλλά και τους στόχους των ερυθρόλευκων.

Ο Βαλβέρδε αρχικά αναφέρθηκε στην απόδοση της ομάδας του στο Λονδίνο κόντρα στην Άρσεναλ: «Είμαστε χαρούμενοι με τον τρόπου που αγωνιστήκαμε κόντρα στην Άρσεναλ. Κυρίως διότι παίζαμε κόντρα σε έναν μεγάλο αντίπαλο και μία από τις σπουδαιότερες ομάδες της Ευρώπης. Επιπλέον, ξέρουμε ότι οι ελληνικές ομάδες όταν παίζουν στον εξωτερικό αγωνίζονται κυρίως αμυντικά και προσπαθούν να βρουν ευκαιρίες από αντεπιθέσεις. Εμείς παίξαμε προσπαθώντας να βγούμε στην επίθεση και νομίζω πως κάναμε ένα καλό παιχνίδι. Έστω κι αν τελικά δεν μπορέσαμε να πάρουμε κάποιο βαθμό. Οπότε είμαστε ευχαριστημένοι από τον τρόπο που παίξαμε αλλά όχι με το αποτέλεσμα μια και χρειαζόμασταν τους πόντους για να ανεβάσουμε την ψυχολογία μας».

Στη συνέχεια μίλησε για τους στόχους της ομάδας αλλά και την προσπάθεια στα εκτός έδρας παιχνίδια: «Θα συνεχίσουμε να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε αλλά γνωρίζουμε ότι είμαστε σε δύσκολο όμιλο αλλά ξέρουμε ότι βρισκόμαστε σε έναν εξαιρετικά δύσκολο όμιλο. Οι ελληνικές ομάδες όταν παίζουν στο εξωτερικό δυσκολεύονται αλλά οι βαθμοί είναι ίδιοι τόσο εκτός όσο και εντός έδρας. Και εκτός αυτού πρέπει να αρχίσουμε να παίζουμε καλύτερα εκτός έδρας ώστε να αποδείξουμε ότι τα καταφέρνουμε και μακριά από το σπίτι μας. Σίγουρα έχουμε φιλάθλους που μας βοηθάνε πολύ στην έδρα μας και κάνουν τη διαφορά αλλά πρέπει να παίξουμε το ίδιο και εκτός έδρας».

Τέλος, αναφέρθηκε στον αγώνα της Ντόρτμουντ με τη Μαρσέιγ αλλά και το επικείμενο ματς του Θρύλου με τους πρωταθλητές Γερμανίας: «Μου προκάλεσε έκπληξη η ήττα της Ντόρτμουντ από τη Μαρσέιγ με 3-0, γιατί είναι καλή ομάδα, πρωταθλήτρια Γερμανίας και αυτό δεν είναι τυχαίο. Στο πρώτο ματς με την Άρσεναλ άξιζαν τη νίκη και δεν πιστεύω πως το 1-1 ήταν άδικο αποτέλεσμα. Η Ντόρτμουντ είναι δυνατός αντίπαλος, πολύ δυνατός. Θα είναι ένα πολύ δύσκολο ματς για μας».
 
Το σχετικό βίντεο μπορείτε να δείτε ΕΔΩ.

http://www.katimagiko.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons