OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

Πού χάθηκε το μέταλλο του Ολυμπιακού;

Σε όλα τα μεγάλα εκτός έδρας παιχνίδια του πρωταθλήματος, ο Θρύλος δεν έχει τσαμπουκά γι’ αυτό και την… πατάει. Ας σταματήσουν να είναι… σοφτ οι παίκτες.

Όλη την εβδομάδα επέμενα ότι το παιχνίδι με την ΑΕΚ είναι στα χέρια του Ολυμπιακού και αυτό, διότι ως ομάδα είναι πολύ ανώτερος από την Ενωση. Αποδείχτηκε ότι οι Πειραιώτες είναι πολύ καλύτεροι, αφού στην πρώτη τους φάση στο παιχνίδι έβαλαν και το γκολ. Αυτό οφείλεται στην ποιότητα των ποδοσφαιριστών και όχι στην απόδοση της ομάδας ή τον τρόπο που αγωνιζόταν μέχρι το 23’ που ο Μιραλάς βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα.

Κατά τα άλλα η εικόνα του Ολυμπιακού ήταν απογοητευτική. Μπορεί να προέχει το παιχνίδι με την Ντόρτμουντ, αλλά υπάρχουν κακώς κείμενα στο παιχνίδι του Θρύλου τα οποία θα πρέπει να διορθωθούν άμεσα. Οι Πειραιώτες δεν έχουν ψυχή στα μεγάλα εκτός έδρας παιχνίδια του ελληνικού πρωταθλήματος. Από πέρσι ισχύει αυτό και συνεχίζεται και φέτος. Αυτά τα ματς θέλουν τσαμπουκά. Ναι, ο Βαλβέρδε θέλει ομάδα που να παίζει ποδόσφαιρο, αλλά θα πρέπει να προσαρμόζεσαι και στις απαιτήσεις του κάθε ματς.

Καλώς ή κακώς έτσι είναι τα εκτός έδρας παιχνίδια του ελληνικού πρωταθλήματος και ειδικά κόντρα σε ΠΑΟ, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ. Αυτά τα ματς θέλουν ψυχή, τσαμπουκά και να το λέει η καρδούλα σου. Βάλτε κάτω όλα τα παιχνίδια με τις συγκεκριμένες ομάδες και δείτε πώς χάθηκαν. Από το πάθος των αντιπάλων. Ξέρουν κι εκείνοι ότι αν παίξουν στα ίσα τον Ολυμπιακό θα φάνε έξι γκολ. Τι φταίει, όμως, γι’ αυτό;

Είναι θέμα και του προπονητή και πρέπει επιτέλους να το βάλει στο μυαλό του. Πρέπει όλη την εβδομάδα να τους ετοιμάζει για… μάχη. Να τους φτιάχνει ψυχολογικά και αν θέλετε να βάζει και ποδοσφαιριστές που είναι γεννημένοι για τέτοιους αγώνες. Δυστυχώς έτσι ο Ολυμπιακός δεν θα μπορέσει να κερδίσει ούτε τον Παναθηναϊκό ούτε τον ΠΑΟΚ εκτός έδρας. Το μέταλλο που είχε ο Θρύλος σε αυτά τα ματς δεν υπάρχει πλέον και αυτό δεν αμφισβητείται.

Τώρα έχουμε το παιχνίδι με την Ντόρτμουντ και είναι σίγουρο ότι εκεί θα τα δώσουν όλα. Μεγάλο ματς που πρέπει να το πάρει ο Ολυμπιακός και μπορεί να το πάρει μαζί με τον υπέροχο λαό του.

Έχει σκοράρει σε όλα τα μεγάλα παιχνίδια και έχει κάνει πολύ καλές εμφανίσεις. Υπάρχουν αγώνες, όμως που δεν… τραβάει, πώς να το κάνουμε δηλαδή. Και στο ΟΑΚΑ δεν… τράβηξε, αλλά έμεινε μέσα σε όλο τον αγώνα. Για τον Ράφικ Τζιμπούρ γίνεται ο λόγος, που δείχνει μερικές φορές ότι δεν έχει κουράγιο ούτε να τρέξει. Ο Αλγερινός δεν γίνεται αλλαγή, όπως δεν έγινε ούτε στο Λονδίνο με την Αρσεναλ. Μήπως θα πρέπει να το εκτιμήσει διαφορετικά αυτό το θέμα ο Βαλβέρδε; Και δεν γράφω κάτι παραπάνω γιατί οι απόψεις μου για την επιθετική γραμμή είναι γνωστές. Πάμε τώρα να… φάμε την Ντόρτμουντ και τα βλέπουμε μετά τα υπόλοιπα.




Γιώργος Στασινόπουλος
http://www.gavros.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons