OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

Το πρόγραμμα ΟΣΦΠ και Ντόρτμουντ...

Το μεσημέρι της Τρίτης είναι προγραμματισμένη η άφιξη της Ντόρτμουντ στην Ελλάδα. Το απόγευμα η προπόνηση των Γερμανών στο «Καραϊσκάκη». Θα προηγηθεί η συνέντευξη Τύπου του Γιούργκεν Κλοπ.

Στις 17:00 θα μιλήσει ο Ερνέστο Βαλβέρδε και δυο ώρες μετά στις εγκαταστάσεις του Ρέντη θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία για την κρίσιμη αναμέτρηση της Τετάρτης, για την τρίτη αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

ΤΡΙΤΗ 18/10

13:30 Άφιξη της αποστολής της Μπορούσια Ντόρτμουντ στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

17:00 Συνέντευξη του προπονητή του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Ερνέστο Βαλβέρδε στην αίθουσα συνεντεύξεων Τύπου του σταδίου «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

19:00 Προπόνηση των ποδοσφαιριστών του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη. Η προπόνηση θα είναι ανοικτή για τους εκπροσώπους των Μ.Μ.Ε. για διάστημα 15 λεπτών.

19:30 Συνέντευξη του προπονητή της ΜΠΟΡΟΥΣΙΑ ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ Γιούργκεν Κλοπ στην αίθουσα συνεντεύξεων Τύπου του σταδίου «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

20:00 Προπόνηση των ποδοσφαιριστών της ΜΠΟΡΟΥΣΙΑ ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ στο στάδιο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Η προπόνηση θα είναι ανοικτή στους εκπροσώπους του Τύπου για διάστημα 15 λεπτών.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons