OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011

O εχθρός είναι απέναντι...

Το παρασκήνιο ζεί και βασιλεύει σε όλο του το μεγαλείο. Πώς να μην είμαι καχύποπτος όταν συμβαίνουν τέτοιου είδους απροκάλυπτες ενέργειες…. Όχι ρε φίλε… δεν το δέχομαι να κληθώ σε απολογία... ένα μήνα (!!!!!!) μετά τον αγώνα με τον Εργοτέλη…. Σε ένα ματς που επισήμως δεν πήραμε εισιτήρια, που δεν έγινε οργανωμένη μετακίνηση, και που στην τελική δεν άνοιξε μύτη….Γιατί είμαι σίγουρος πως αν είχε γίνει το παραμικρό θα… είχαμε γίνει σίγουρα τουλάχιστον πρωτοσέλιδο…. Και τι σύμπτωση… Το επόμενο εντός έδρας παιχνίδι μας να είναι με τον...λαγό!!!!

Από την άλλη έχουμε τα επεισόδια που όντως έκαναν οι οπαδοί του Άρη...Αλλά όλως τυχαίως θα... καθυστερήσουν να εκδικαστούν... τόσο –όσο χρειάζεται ώστε να γίνει το επόμενο παιχνίδι που πάλι κατά τύχη είναι με μας με τον κόσμο τους κανονικά στις κερκίδες... Και η τιμωρία να ισχύσει στο μεθεπόμενο παιχνίδι τους... που όλως τυχαίως και πάλι... είναι με τον ... λαγό!!!!!!

Με την απόφαση για τον ξυλοδαρμό του Βασσάρα να εκκρεμεί... Με ονόματα που ακούγονται στις συνομιλίες του σκανδάλου να μην έχουν ακόμη κατηγορηθεί... Με τον σύνδεσμο διαιτητών της Αθήνας να δίνει... ρεσιτάλ διαιτησιών και να μην μιλάει κανείς... Με τις ομάδες να δέχονται αδιαμαρτύρητα τις εις βάρος τους διαιτησίες….

Με τον Παπουτσάκη να τιμωρεί τρείς παίχτες της ομάδος του μετά το παιχνίδι του Εργοτέλη με τον... λαγό για λόγους που εκείνος ξέρει καλύτερα από τον καθένα... Πάντως αυτοί που ακούστηκαν πολλούς δεν τους έπεισαν ότι είναι οι πραγματικοί...

Με τους δημοσιογράφους να στηρίζουν μια ομάδα που έχει ήδη αποτύχει στην Ευρώπη... Και που ο κόσμος της έχει γυρίσει την πλάτη επιδεικτικά... Μια ματιά στα διαρκείας και στα εισιτήρια που πούλησαν στα πρώτα παιχνίδια τους πείθει και τον πιο άπιστο... Και όμως συνεχίζουν να αποθεώνουν τις προσπάθειες μιας διοίκησης….. που ψάχνεται να πουλήσει γιατί δεν βάζει μία... Με τους κύριους μετόχους της να... μηνύονται μεταξύ τους και να ξεκατινιάζονται με την πρώτη ευκαιρία κάνοντας παράλληλα διαπραγματεύσεις με τον... Τσάκα!!!!!

Βλέπουν δηλαδή ως φυσιολογική την πορεία της ομάδος αυτής... με αυτό το ρόστερ που έχει... Μ αυτόν τον προπονητή…. Χωρίς διοίκηση…. Και κόσμο να την στηρίζει…. Φτάνουν και περισσεύουν όπως φαίνεται... άλλοι παράγοντες…. Γιατί θυμάμαι πολύ καλά τι έλεγαν οι ίδιοι οι οπαδοί τους για τον … Ρόντι… για τα ρετάλια-μεταγραφές…. Για τον σωφέρ… τον κυρ- Αντρέα… Τι έλεγαν οι Παυλοθανάσηδες… μετά τα παιχνίδια με Οντένσε και Μακάμπι….

Και ξαφνικά πάει (την πάνε) τραίνο για πρωτάθλημα;;;; Και παρουσιάζουν τον Ολυμπιακό με προβλήματα;;;;; Για πέστε μου τι διαιτησίες έχει και φέτος ο Ολυμπιακός;;;; Τι μεθοδεύσεις εις βάρος του δρομολογούνται;;;; Ο Εργοτέλης έπαιξε με μας σε χωράφι και μετά (!!!) θυμήθηκε να φτιάξει τον χλοοτάπητα…. Η Κούλα όπως πάντα με μας έκανε το μάτς ζωής και θανάτου... Για αυτό και θα το λέω συνέχεια… Το πρωτάθλημα και τα μάτια μας..

Κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο… Μόνο εμείς με την απόδοση μας μπορούμε να τα κάνουμε πανεύκολα… Οι άλλοι εύκολα η δύσκολα θα είναι σε απόσταση αναπνοής πάντα έτοιμοι να εκμεταλλευτούν τα όποια λάθη μας…. Μόνο νικώντας και τις κακές διαιτησίες και το όποιο παρασκήνιο εις βάρος μας δρα θα τους κόψουμε την όρεξη…. Ο εχθρός είναι απέναντι… δεν είναι μέσα στις τάξεις της ομάδα μας…. Και αν τυχόν προκύψει ξέρετε πολύ καλά από το πρόσφατο παρελθόν ότι η θύρα 7 αγρυπνά….

Πάμε λοιπόν τα παιχνίδια κατά σειρά προτεραιότητος…. Πρώτα νίκη με το πάλαι ποτέ παράρτημα…. Για να πάμε όπως πρέπει στο Ντόρτμουντ να διεκδικήσουμε το θετικό αποτέλεσμα ….. Με 3.500 κόσμο στην κερκίδα , λόγω κρίσης…..

Υ.Γ. Καλό σου ταξίδι κυρ-Λεωνίδα…. Το 39ο πρωτάθλημα θα είναι αφιερωμένο σε σένα... Που έζησες ΟΛΑ τα προηγούμενα….


Αλέκος Αδαμαντόπουλος
http://www.thrylos.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons