OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2011

Τους θρύλους δεν τους κλαίμε, μόνο τους τιμούμε...

Αυτά τα λόγια χρησιμοποίησε για να… αποχαιρετήσει τον Λεωνίδα Ανδριανόπουλο που «έφυγε» σήμερα από την ζωή σε ηλικία 100 ετών, ο Αντώνης Γλύκας, μέσω του NovaΣΠΟΡ FM. Ο γενικός γραμματέας βετεράνων του Ολυμπιακού χαρακτήρισε «μόνιμο αθλητή και αιώνιο έφηβο» τον «θρυλικό» παλαίμαχο.

«Ήταν ένας από τους μεγαλύτερους αθλητές που πάτησαν το πόδι τους στην Ελλάδα, ίσως από τις μεγαλύτερες μορφές του παγκοσμίου ποδοσφαίρου. Ακόμα και στα 100 του χρόνια συμμετείχε κανονικά στην δραστηριότητες των βετεράνων», τόνισε αρχικά ο Αντώνης Γλύκας και πρόσθεσε για τον Λεωνίδα Ανδριανόπουλο:

«Ήταν δίπλα στον Ολυμπιακό από τη εποχή της ίδρυσης του. Σε όλα ήταν εκεί, όρθιος, κοτσονάτος, δεν δεχόταν να κρατήσει μπαστούνι. Είναι πλέον στο πάνθεον των αστέρων του Ολυμπιακού. Για μας είναι μία μέρα βαθύτατης θλίψης για έναν πραγματικό θρύλο του ελληνικού ποδοσφαίρου και όχι μόνο του Ολυμπιακού. Έναν άριστο οικογενειάρχη και άνθρωπο… Έναν μόνιμο αθλητή…».

Για την κηδεία του Λεωνίδα Ανδριανόπουλου που θα τελεστεί την Πέμπτη στις 15:00 στην Αγία Τριάδα στον Πειραιά, τόνισε: «Ο σύνδεσμος βετεράνων θα καταθέσει στεφάνι για να τιμήσουμε αυτόν τον αιώνιο έφηβο. Ήταν ο τελευταίος μεγάλος της προπολεμικής εποχής. Τους θρύλους δεν τους κλαίμε τους τιμούμε πάντα. Γι’ αυτό και θα πω…τιμή και δόξα στον Λεωνίδα Ανδριανόπουλο».

http://www.sport-fm.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons