OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011

Ας είναι μια γκέλα που άξιζε...

Όταν το γάλα έχει χυθεί από την καρδάρα ή στέκεσαι από πάνω και κλαις ή πας και την ξαναγεμίζεις. Ο Ολυμπιακός έδωσε χτες μια γερή κλοτσιά στο καζάνι ή, αν προτιμάτε, του έπεσε από τα χέρια σε μια ακόμη άστοχη έξοδο.

Επιμένω ότι αυτή η γκέλα ήταν θέμα βλακείας και στη βλακεία σοβαρή κριτική δεν μπορεί να γίνει. Τί άλλο θα έπρεπε να περιμένουμε από τη ροή του χτεσινού αγώνα; Με το μυαλό στο Ντόρτμουντ, ο Ολυμπιακός έπαιξε με σβηστές μηχανές τη μπαλίτσα του, έκλεισε τον ΟΦΗ στα καρέ του, έβαλε σε καίριο σημείο το πρώτο γκολάκι και σε ακόμη πιο καίριο σημείο κλείδωσε το ματς, με το γκολ του Μιραλάς. Όλα βάσει σχεδίου για να φρεσκαριστεί στη συνέχεια η ομάδα ενόψει της Τρίτης. Μετά εμφανίστηκε η βλακεία, διότι όταν στο 73 κερδίζεις 2-0 στο Καραϊσκάκη και στο 90 δεν είσαι νικητής, τότε μόνον η ανίκητη βλακεία μπορεί να εξηγήσει αυτό που συνέβη.

Ο Κοστάντσο έπαιζε τραμπάλα με τον Μαρκάνο στο πρώτο γκολ, ο Σελίμος έχασε το φως του στο δεύτερο, ο προπονητής και ΟΛΗ η ομάδα δεν αντέδρασαν στο σοκ και έγινε ό,τι έγινε.

Ο Ολυμπιακός, όπως και πριν από το πρώτο ματς με την Ντόρτμουντ, πέταξε δύο βαθμούς στο βωμό της Ευρώπης. Με την ΑΕΚ δεν είχε παίξει μπάλα, με τον ΟΦΗ έπαιξε για μια ώρα μπάλα και μετά κάτι άλλο. Ας αποδειχτεί την Τρίτη ότι ο γρόθος - που λένε και στην Κρήτη - μπορεί να εξελιχτεί σε γροθιά. Και ότι όλη αυτή κακοδιαχείριση με το ατύχημα (sic) στο φινάλε, μπορεί να φέρει κάποιο «όφελος».

Για τον Κοστάντσο, όσο φοράει τη φανέλα του Ολυμπιακού, θα συνεχίσω να ελπίζω ότι είναι καλός τερματοφύλακας. Μόλις τη βγάλει, θα πανηγυρίσω μαζί με όλους. 


Χρήστος Μεγγλίδης
http://www.thrylos.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons