OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2011

Σημαντικό ματς και για τους δύο...

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για την ομάδα της Ντόρτμουντ ο Ερνέστο Βαλβέρδε στην συνέντευξη Τύπου. Ο Βάσκος τεχνικός τόνισε ότι αναμένεται ένα ανοιχτό παιχνίδι, όπου και οι δύο ομάδες έχουν ανάγκη τους βαθμούς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ερνέστο Βαλβέρδε:

«Καλησπέρα. Το αυριανό (19/10) παιχνίδι είναι ιδιαίτερα σημαντικό και για τις δύο ομάδες και το αποτέλεσμα θα είναι καθοριστικό. Είμαστε οι δύο τελευταίες ομάδες, παίζουμε στην έδρας μας και οφείλουμε να αγωνιστούμε καλά και να κερδίσουμε τους πρώτους μας βαθμούς. Και για την Ντόρτμουντ το ματς είναι ιδιαίτερα σημαντικό ματς, καθώς έχει έναν βαθμό», τόνισε ο Ερνέστο Βαλβέρδε και συνέχισε: «Εκτιμούμε την Ντόρτμουντ, είναι μία πολύ καλή ομάδα, είναι η πρωταθλήτρια Γερμανίας και είναι ιδιαίτερα καλή και αμυντικά και επιθετικά. Έχει την ψυχολογία του πρωταθλητή και θα είναι ένα ιδιαίτερα δύσκολο και σημαντικό ματς».

Σε ερώτηση Γερμανού δημοσιογράφου για το τι αρέσει από την Ντόρτμουντ στον Βάσκο τεχνικό τόνισε: «Μου αρέσει πολύ το πνεύμα πρωταθλητή που έχει η Ντόρτμουντ και την ψυχολογία. Παίζει σε άμυνα και επίθεση και με τους έντεκα ποδοσφαιριστές. Παίζει ψηλά και θα θέλει να κρατήσει ψηλά τον ρυθμό και το ίδιο θα κάνουμε και εμείς. Έχει πολύ ξεχωριστούς παίκτες και ιδιαίτερα στην επίθεση».

Για την ενδεκάδα που σκέφτεται να παρατάξει, εξαιτίας των πολλών απουσιών: «Έχουμε πολλά προβλήματα εξαιτίας τραυματισμών μετά και το ματς του Σαββάτου. Πρέπει να περιμένουμε μέχρι την τελευταία αγωνιστική για να μάθουμε αν θα έχουμε 18 ή 19 ποδοσφαιριστές στην διάθεση μας».

Για τα στοιχεία της Ντόρτμουντ: «Παίζει πολύ γρήγορο ποδόσφαιρο, σε υψηλούς ρυθμούς και πρέπει να προετοιμαστούμε γι’ αυτό».

Για το αν ξεχωρίζει κάποιον παίκτη: «Όλους τους παίκτες της Ντόρτμουντ διακατέχει το πνεύμα του πρωταθλητή. Στα δύο ματς με Άρσεναλ και Μαρσέιγ ήταν άτυχη και έπρεπε να έχει περισσότερους βαθμούς. Αναμένεται ένα δυνατό παιχνίδι και ανοιχτό και θέλουμε οπωσδήποτε τους τρεις βαθμούς».
 
http://www.sportaction.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons