OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

Τον κόσμο μας χαρούμενο...

Προσγειωμένος, όπως συνηθίζει άλλωστε, ο Ερνέστο Βαλβέρδε στάθηκε στις δηλώσεις του μετά τον θρίαμβο στη διπλή σημασία που έχει για τον Ολυμπιακό και τους φιλάθλους του αυτή η επιτυχία. Αρχικά ο «Τσινγκούρι» μιλώντας στην κάμερα του συνδρομητικού, ρωτήθηκε για το πόσο δύσκολο ήταν να διαχειριστεί ένα ματς σαν κι αυτό με βάση την κρισιμότητά του και απάντησε: «Ήταν όντως πολύ δύσκολο να προετοιμαστούμε διότι απέναντί μας ήταν μια ομάδα πάρα πολυ δυνατή, γρήγορη. Στο ματς παίζονταν πάρα πολλά και για τις δύο ομάδες. Εμείς θέλαμε οπωσδήποτε τους τρεις βαθμούς αν έπρεπε να διεκδικήσουμε τουλάχιστον την τρίτη θέση στον όμιλο και τα καταφέραμε».

Για την εικόνα του ματς ο Ερνέστο Βαλβέρδε τόνισε: «Στο πρώτο ημίχρονο τα πράγματα ήταν πολύ δύσκολα, έγινε ένα πολύ γρήγορο παιχνίδι όπου εμείς εκμεταλλευτήκαμε τις αντεπιθέσεις μας. Στο δεύτερο παρουσιαστήκαμε πολύ πιο συγκροτημένα στον αμυντικό μας τομέα, διαχειριστήκαμε καλύτερα το ματς και τελικά είχαμε περισσότερες ξεκάθαρες ευκαιρίες».

Κληθείς να σχολιάσει την παράδοση που πλέον δημιουργεί ο Θρύλος απέναντι στις γερμανικές ομάδες μετρώντας πλέον 4 νίκες στα ισάριθμα τελευταία ματς εναντίον σε Λεβερκούζεν, Βέρντερ, Χέρτα και Ντόρτμουντ, εκ των οποίων τις δύο τελευταίες έχει κατακτήσει ο ίδιος ο Βαλβέρδε είπε: «Αυτά είναι για συζητήσεις μετά το ματς. Ξέρω ότι εσείς οι Έλληνες τα παρατηρείτε και τα υπολογίζεται, αλλά για μένα δεν έχουν καμία ουσία».

Τέλος ο τεχνικός του Θρύλου κλήθηκε ν' αναφερθεί και στη χαρά που έδωσε ο Ολυμπιακός στον κόσμο του σε σχέση με την χρονική συγκυρία που υπάρχει και τα σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν όλοι οι Έλληνες: «Το ποδόσφαιρο είναι ένας από τους λίγους τρόπους που απέμειναν για να βοηθήσουμε τους φιλάθλους μας να ξεχάσουν λίγο τα προβλήματά τους, να ξεφύγει από την καθημερινότητα.

«Ειδικά για όσους βρέθηκαν στο γήπεδο. Σίγουρα είναι πολύ σημαντικό που έφυγε σήμερα χαρούμενος και είδε μια ομάδα ανταγωνιστική η οποία μπορεί να πετύχει κάποια πράγματα σε μια οργάνωση επιπέδου Τσάμπιονς Λιγκ. Σήμερα ο κόσμος μας δημιούργησε πολύ ωραία ατμόσφαιρα παρά τα προβλήματά του κι αυτό είναι πολύ σημαντικό και μας βοήθησε πάρα πολύ...».

http://www.thrylos.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons