OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011

Θρύλος αρωγός...

Tο τελευταίο τριήμερο (25-27/10) στις εγκαταστάσεις του «Γ. Καραϊσκάκης» φιλοξενήθηκε συνέδριο το οποίο διοργάνωσε η ΟΥΕΦΑ, έχοντας την αμέριστη συμπαράσταση της ΠΑΕ Ολυμπιακός, αλλά και της ΕΠΟ, με βασικό αντικείμενο τη δημιουργία ενός νέου πλαισίου λειτουργίας των εκπροσώπων των ΜΜΕ στα γήπεδα όπου διεξάγονται διεθνείς αγώνες, αλλά και των ίδιων των ομάδων.

Στη συνάντηση με την επωνυμία KISS (Knowledge and Information Sharing Scenario) συμμετείχαν 110 εκπρόσωποι και από τις πενήντα τρεις ευρωπαϊκές ομοσπονδίες, καθώς και οι media officers από την Ευρώπη που εργάζονται στα γήπεδα όπου διεξάγονται αγώνες Champions League, Europa League, Euro, Mundial.

Στο κλείσιμο των εργασιών παρευρέθη και ο πρόεδρος της Π.Α.Ε. Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος αποχαιρέτησε τους συμμετέχοντας αναφέροντας μεταξύ άλλων και τα εξής:
«Σας ευχαριστώ για την παρουσία σας στη χώρα μας και, εύχομαι να ολοκληρώθηκε η συνάντησή σας , εδώ, με τα καλύτερα δυνατά συμπεράσματα για το μέλλον του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου αναφορικά με τη συνεργασία ΟΥΕΦΑ, ομάδων, ομοσπονδιών με broadcasters and written press.

Ο Ολυμπιακός φιλοξένησε εδώ στο γήπεδο Καραϊσκάκη τις τριήμερες εκδηλώσεις σας, αποδεικνύοντας για μία ακόμη φορά, εν μέσω της απίστευτης οικονομικής κρίσης, ότι σε αυτή τη χώρα η ζωή συνεχίζεται δημιουργικά με μοναδικό στόχο ένα καλύτερο αύριο για όλους.

Το αποδείξαμε πέρυσι διοργανώνοντας σε αυτό το γήπεδο τον αγώνα κατά της φτώχιας, με τους επίλεκτους μας να αντιμετωπίζουν τους φίλους του Ζιντάν και του Ρονάλντο. Με τα έσοδα στηρίχτηκαν άνθρωποι που υποφέρουν στην Αιτή, στο Πακιστάν αλλά και στα ιδρύματα του Πειραιά. Το αποδείξαμε με την έμπρακτη συμπαράστασή μας στους πληγέντες της Ιαπωνίας σε συνεργασία ,με τη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή.

Το Μάιο στη συνάντηση μας με τον πρόεδρο της ΟΥΕΦΑ Μισέλ Πλατινί στα γραφεία σας στη Νιόν, βάλαμε τις βάσεις για μία μόνιμη σταθερή και εποικοδομητική συνεργασία. Πρώτο βήμα είναι η βοήθεια σε αυτό το event . Οι συνεργάτες μου προσπάθησαν να κάνουν τα πάντα ώστε να δουλέψετε απρόσκοπτα και παραγωγικά. Σας εύχομαι καλή συνέχεια και να μην ξεχνάτε. Ο Ολυμπιακός, μονάδα δυναμική της ελληνικής κοινωνίας θα είναι πάντα έτοιμος να προσφέρει ό,τι χρειάζεστε για το καλό του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου».

Εκ μέρους της ΟΥΕΦΑ ο διευθυντής επικοινωνίας Ρόμπερτ Φόλκνερ, ευχαρίστησε τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, για τη φιλοξενία και την άριστη συνεργασία στη διάρκεια του τριημέρου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ολυμπιακός είναι ο τρίτος σύλλογος στην Ευρώπη με τον οποίο συνεργάζεται η ΟΥΕΦΑ για το συγκεκριμένο project. Τα προηγούμενα χρόνια είχαν διαθέσει τις εγκαταστάσεις τους μόνο η Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ και η Μπάγερν.

http://www.thrylos.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons