OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

Έτσι θα κερδίσουμε...

Τον τρόπο με τον οποίο ο Ολυμπιακός μπορεί να αποδράσει με το διπλό από το Ντόρτμουντ ανέλυσε στη συνέντευξη Τύπου ο Ερνέστο Βαλβέρδε.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βάσκου τεχνικού:

Για το αν μπορεί ο Ολυμπιακός να πάρει το αποτέλεσμα που θέλει: «Αύριο θα παίξουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι με την Μπορούσια. Η Μπορούσια ανεβάζει ψηλά τον ρυθμό της και εμείς θα πρέπει να ανταποκριθούμε. Η ομάδα που θα επιβάλλει τον ρυθμό της θα πάρει τη νίκη και εμείς θέλουμε πολύ αυτή τη νίκη».

Για το αν μπορεί να κάνει μία σύγκριση μεταξύ του αγώνα με τον ΟΦΗ και εκείνον στο Ντόρτμουντ, απάντησε: «Από το Σάββατο μέχρι τώρα δεν είχαμε χρόνο. Είχαμε ένα ματς στο πρωτάθλημα που σχεδόν κερδίσαμε αλλά μας ισοφάρισαν. Αύριο όμως θα είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι, σε διαφορετική διοργάνωση. Δεν μπορούμε να συγκρίνουμε το ελληνικό πρωτάθλημα με το αυριανό ματς».

Για το γεγονός πως η Ντόρτμουντ είναι επιθετική ομάδα και πως προετοιμάζει την ομάδα του, είπε: "Θα προσπαθήσουμε να προσαρμοστούμε στο στυλ της Ντόρτμουντ. Στο Καραϊσκάκης στα πρώτα 9 λεπτά είχαν κάνει δύο ευκαιρίες. Εμείς θα προσπαθήσουμε να αντέξουμε, αλλά και να δημιουργήσουμε ευκαιρίες και γκολ".

Για την κακή αμυντική λειτουργία του Ολυμπιακού: "Ο Ολυμπιακός δεν έχει αλλάξει πολύ από πέρσι. Θα ανησυχούσα αν οι αντίπαλοι μας δημιουργούσαν ευκαιρίες και ο Ολυμπιακός δεν είναι τέτοια ομάδα. Η Ντόρτμουντ δεν μας δημιούργησε πολλες ευκαιρίες και αν γινόταν αυτό θα ανησυχούσα".

Για το αν υπολογίζει στον Τοροσίδη και τον Φέισα που έχουν καιρό να αγωνιστούν. Και αν σκέφτεται την ίδια ενδεκάδα μ' αυτή στο Καραϊσκάκης κόντρα στην Ντόρτμουντ: "Έχω μια γενική ιδέα για το ποιοι θα παίξουν. Δεν έχω κατασταλάξει. Θέλω να δω πόσο κουρασμένοι είναι οι παίκτες μας από το ματς με τον ΟΦΗ και οι Φέισα και Τοροσίδη είναι έτοιμοι να προσφέρουν στην ομάδα".

Για την απόδοση του Κοστάνσο και αν σκέφτεται να ξεκινήσει στο ματς τον Μέγκιερι, απάντησε: "Γνωρίζω πως όταν έχουμε άσχημα αποτελέσματα ψάχνουμε να βρούμε ποιος φταίει. Ο Κοστάνσο είναι ένας παίκτης όπως όλοι. Θα κρίνω αν  χρειάζεται να τον αλλάξω. Σημασία έχει αύριο να παίξουν οι καλύτεροι".

Για το αν θα είναι ευχαριστημένος με την ισοπαλία: "Δεν μπορώ να απαντήσω τώρα. Αν παίξουμε άσχημα θα είναι ένα καλό αποτέλεσμα, αν παίξουμε καλά δεν θα είμαι ικανοποιημένος. Πρόθεσή μας είναι να παίξουμε καλά και να κερδίσουμε".

http://www.thrylos.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons