OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011

Το έκρινε η διαιτησία...Τσάμπα ήττα...Εθνικός Αλεξανδρούπολης - Ολυμπιακός 3-2...

Το λάθος του διαιτητή Θεμελή να υποδείξει άουτ τον άσσο του Νοβότνι στο 14-14 του 5ου σετ κόστισε στον Θρύλο την πρώτη του ήττα στην Α1 βόλεϊ των ανδρών. Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης όπως και πέρυσι νίκησε στον Έβρο τους νταμπλούχους που έπαιξαν με ξεσπάσματα, αλλά δεν τους άφησαν κιόλας να πάρουν αυτό που τους άξιζε...


Τα σετ: 18-25, 25-22, 25-22, 17-25, 16-14.



Στην κρίσιμη φάση με το ανάποδο σφύριγμα του διαιτητή στο τάι μπρέικ στάθηκε ο Γιάννης Καλμαζίδης μετά την ήττα του Ολυμπιακού από τον Εθνικό στην Αλεξανδρούπολη.

«Σε γενικές γραμμές δεν είμαι αυτής της άποψης αλλά όταν μιλάμε για μια φάση στο 14-14 του τάι μπρέικ τότε μπορεί το ματς να κρίθηκε από τη διαιτησία», ανέφερε ο Έλληνας τεχνικός ενώ συμπλήρωσε:

«Είχαμε τον έλεγχο του αγώνα και νομίζαμε ότι θα τελειώσει γρήγορα τα ματς. Μπήκε όμως στο ματς ο Εθνικός και είναι δύσκολο σε αυτή την έδρα να γυρίσεις εις βάρος σου σκορ και ψυχολογία.

Ήμασταν συγκεντρωμένοι στο πρώτο σετ και μετά περιμέναμε να το δώσει το παιχνίδι η Αλεξανδρούπολη παρά να το πάρουμε εμείς Κάποια λάθη στο σέρβις και στην υποδοχή μας κόστισαν. Παλεύουμε καθημερινά για να φτάσουμε στο σημείο που θέλουμε.»

http://www.thrylos.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons