OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012

OLYMPIACOS FC - MONTPELLIER HSC 3-1 (Machado 4') (Belhanda 67') (Greco 80') (Mitroglou 83')






90+5' Λήξη της αναμέτρησης. TEΛΙΚΟ 3-1
 82' ΓΚΟΛ για τον Ολυμπιακό! 3-1...Πολύ ωραία σέντρα -από τα αριστερά- του Χολέμπας και ο Μήτρογλου με σουτ στην κίνηση έκανε το 3-1...
80' ΓΚΟΛ ο Ολυμπιακός! 2-1!Ο Γκρέκο εκμεταλλεύτηκε το άσχημο διώξιμο της άμυνας της Μονπελιέ -ύστερα από κόρνερ του Χολέμπας- και με σουτ από το ύψος του πέναλτι έκανε το 2-1 για τον Ολυμπιακό!

65' Πέναλτι για τη Μονπελιέ...66' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗ ΜΟΝΠΕΛΙΕ, 1-1...Ο Κάρολ πέφτει σωστά στη δεξιά του γωνία, αλλά δεν μπορεί να σώσει...
51' Καλή στιγμή για τον Ολυμπιακό...Ο Μήτρογλου αφήνει για τον Αμπνούν, αυτός φεύγει από αριστερά, όμως όταν ξαναγυρίζει την μπάλα για τον Έλληνα επιθετικό, ο τελευταίος δεν μπορεί να μπει στην πορεία της μπάλας...
46' Έναρξη δευτέρου ημιχρόνου...

45+1' Λήξη του α' ημιχρόνου στο "Καραϊσκάκη", με τον Ολυμπιακό να προηγείται 1-0 της Μονπελιέ, χάρη σε τέρμα του Μασάντο από το 4ο λεπτό.

37' Ευκαιρία για τον Ολυμπιακό...Ο Αμπντούν έβγαλε ωραία για τον Μήτρογλου, ο οποίος αντί να δώσει δεξιά του στον αφύλακτο Μασάντο, προτίμησε το σουτ από πλάγια θέση, με την μπάλα να φεύγει άουτ.
11' Μεγάλη χαμένη ευκαιρία για τον Ολυμπιακό...Ο Μανιάτης γυρίζει την μπάλα από δεξιά, ο Εμβιμπά δεν μπορεί να διώξει κι ο Μήτρογλου γύριζει ωραία στην περιοχή, αλλά το σουτ που δοκίμασε σταμάτησε στον Ζουρντρέν!
4' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, 1-0...Το πετυχαίνει ο Μασάντο και γίνεται ένα "κουβάρι" με τους συμπαίκτες του...

Καμία έκπληξη από τον Λεονάρντο Ζαρντίμ, o οποίος επιλέγει ενδεκάδα με Κάρολ, Τοροσίδη, Μανωλά, Σιόβα, Χολέμπα, Μοδέστο, Μανιάτη, Μασάντο, Αμπντούν, Γκρέκο και Μήτρογλου...
Στον πάγκο θα βρίσκονται οι: Μέγιερι, Παπάζογλου, Λυκογιάννης, Φέισα, Φετφατζίδης, Φουστέρ και Πάντελιτς...
Εντολές στους παίκτες του να εκμεταλλευτούν τις αδυναμίες της Μονπελιέ στον χώρο της μεσαίας γραμμής έδωσε ο προπονητής του Ολυμπιακού Λεονάρντο Ζαρντίμ στο πλαίσιο της προβολής βίντεο.

Ο Ολυμπιακός παίζει την ευρωπαίκή του ύπαρξη κόντρα στην Μονπελιέ την οποία αι φιοξενεί στο Φάληρο στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Champions League.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons