OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2013

Ο πρώτος τίτλος της χρονιάς στο μπάσκετ, αυτός του Κυπέλλου ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό στις 10/2, θα γίνει στο κλειστό του Ελληνικού....

Για έκτη συνεχή χρονιά το κλειστό του Ελληνικού θα είναι αυτό που θα φιλοξενήσει τον τελικό του Κυπέλλου ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, όπως ανακοινώθηκε από την ΕΟΚ. Ο αγώνας θα γίνει στις 10 Φεβρουαρίου, ημέρα Σάββατο, ενώ η ώρα του θα καθοριστεί σε συνεννόηση της Αστυνομίας με την κρατική τηλεόραση, που θα μεταδώσει το παιχνίδι. Το γήπεδο είναι σε καλή κατάσταση, λόγω της χρησιμοποίησής του φέτος από την ομάδα του Πανιωνίου στους αγώνες του Eurocup.

Η διοίκηση της ομοσπονδίας έχει ήδη ζητήσει με σχετικό έγγραφο την πραγματοποίηση σύσκεψης για τα μέτρα ασφαλείας που θα ληφθούν για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Όλα δείχνουν πως θα ακολουθηθεί η συνταγή των προηγούμενων ετών, δηλαδή με περίπου 900 εισιτήρια εκατέρωθεν.

Στο μεταξύ, πληροφορίες αναφέρουν πως το Final 4 του Κυπέλλου Γυναικών, στο οποίο θα συμμετέχουν Αθηναϊκός, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ και Πρωτέας Βούλας, θα γίνει στις 30-31 Μαρτίου σε γήπεδο του Βόλου, που ακόμη δεν έχει καθοριστεί.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons