OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013

Η προπόνηση της Τρίτης...

Την προτελευταία τους προπόνηση, πριν από την αυριανή αναμέτρηση Κυπέλλου με αντίπαλο την Καβάλα, πραγματοποίησαν σήμερα το πρωί οι παίκτες του Ολυμπιακού.

Με τη συμμετοχή σε αυτή και των νεαρών Ιωαννίδη, Βλάχου και Καραγκούνη, οι «ερυθρόλευκοι» δούλεψαν πολύ επάνω στο κομμάτι της τακτικής. Έπαιξαν δίτερμα σε μεγάλο χώρο, με τα πρόσωπα να εναλλάσσονται στις δύο ομάδες. Όσοι δεν συμμετείχαν έκαναν τελειώματα φάσεων σε μία εστία, υπό τις οδηγίες του Αντώνη Νικοπολίδη. Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με εκτελέσεις φάουλ από τους ποδοσφαιριστές που ήθελαν να εξασκήσουν το καλό τους πόδι.

Ο Αριέλ Ιμπαγάσα έκανε έντονο ατομικό στο γήπεδο, ανεβάζοντας εκ νέου τον ρυθμό της εκγύμνασής του. Κανονικά προπονήθηκαν οι Αβραάμ Παπαδόπουλος, Δημήτρης Σιόβας και Χαράλαμπος Λυκογιάννης. Θεραπεία συνέχισε ο Νταβίδ Φουστέρ, ενώ ο Ρόι Κάρολ περιμένει το «ΟΚ» για να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο.

Η τελευταία προπόνηση είναι προγραμματισμένη για αύριο το πρωί στις 11:00 και αμέσως μετά θα ανακοινωθεί και η αποστολή για το ματς με την Καβάλα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons