OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

Επιστροφή και προπόνηση... Ημέρα μνήμης στο «Γ. Καραϊσκάκης»...

Το πρωί της Πέμπτης βρήκε τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη, να συνεχίζουν την προετοιμασία τους για το προσεχές παιχνίδι με τον Ατρόμητο, στο γήπεδο Καραϊσκάκη.

Οι «ερυθρόλευκοι» έπαιξαν ξανά πολύ με την μπάλα, δουλεύοντας επάνω στην κατοχή και το πρέσινγκ. Έκαναν πολλές ασκήσεις με εναλλαγή της μπάλας και τελειώματα φάσεων, με τη βοήθεια και των τερματοφυλάκων, ενώ στη συνέχεια έπαιξαν και δίτερμα, σε μικρό χώρο.

Όσοι έπαιξαν χθες στην Καβάλα έκαναν αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν κανονικά. Έντονο ατομικό πρόγραμμα έκανε ο Αριέλ Ιμπαγάσα, στο γήπεδο. Ο Νταβίδ Φουστέρ συνέχισε με θεραπεία, ενώ ο Μάρκο Πάντελιτς έκανε θεραπεία και πιο συντηρητικό πρόγραμμα. Κανονικά γυμνάστηκε ο Χοσέ Χολέβας, ενώ το πρόγραμμα της ομάδας ακολούθησε κανονικά και ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, ο οποίος χθες στην Καβάλα έκανε την επανεμφάνισή του, για ένα ημίχρονο, σε επίσημη υποχρέωση της ομάδας μας!

Αύριο το πρωί οι παίκτες του Ολυμπιακού θα γυμναστούν στις 10:30.


Η Π.Α.Ε. Ολυμπιακός ανακοινώνει ότι το Σάββατο, 2 Φεβρουαρίου και ώρα 13:00, θα τελέσει στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης» Μνημόσυνο, στη μνήμη των 21 θυμάτων της 8ης Φεβρουαρίου 1981, οι οποίοι μετά το τέλος του αγώνα Ολυμπιακός-ΑΕΚ και εξερχόμενοι από την Θύρα 7 του σταδίου, βρήκαν τραγικό θάνατο.

Το παρών θα δώσει ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού μας, κ. Βαγγέλης Μαρινάκης, καθώς και σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα της ομάδας μας, ενώ θα ακολουθήσει κατάθεση στεφάνων, στο «Μνημείο Θυμάτων της Θύρας 7».

Θυμίζουμε ότι την ίδια ημέρα, από τις 10:00 μέχρι τις 14:00 θα διενεργείται στον χώρο του Μουσείου του Καραϊσκάκη η ετήσια εθελοντική αιμοδοσία που διοργανώνει ο σύλλογος μας.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons