OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013

Το ESPN και ο Θρύλος...

Καιρό τώρα ένα πασίγνωστο αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο είχε ενημερώσει την ΚΑΕ Ολυμπιακός για ένα ντοκιμαντέρ το οποίο ετοιμάζει με σκοπό το μπάσκετ στην Ευρώπη. Το ESPN σε συνεργασία με την Ευρωλίγκα δουλεύει πάνω σε ένα αφιέρωμα με τις «μπασκετικές» πρωτεύουσες της Ευρώπης καταλήγοντας σε Πειραιά, Αθήνα, Μαδρίτη, Βερολίνο και Κωνσταντινούπολη.

Οι Αμερικανοί επισκέφτηκαν το πρωί της Τρίτης την περιοχή της Πλάκας όπου τράβηξαν πλάνα και φυσικά μίλησαν με τους πρωταγωνιστές των πρωταθλητών Ευρώπης και Ελλάδας όπως ο είναι ο Κάιλ Χάινς και ο Βασίλης Σπανούλης. Παράλληλα πέρασαν και από την έδρα του Θρύλου, το ΣΕΦ, όπου συνομίλησαν με τον Παναγιώτη Φασούλα αλλά και παιδιά από τις ακαδημίες των «ερυθρόλευκων».

Κάτι αντίστοιχο είχε προβληθεί από το ίδιο κανάλι και πέρυσι αλλά για λογαριασμό του Champions League κι έτσι φέτος ήρθε η ώρα του μπάσκετ.

Τα γυρίσματα διήρκησαν περίπου δύο ώρες και φυσικά θα ακολουθήσουν την ίδια διαδικασία με όλες τις ομάδες που εδρεύουν στις συγκεκριμένες πόλεις και φυσικά αγωνίζονται στην Ευρωλίγκα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons