OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013

Ταξίδι στην Ισπανία για τον Μίτσελ...

Ο Γιάννης Βρέντζος αναμένεται στην Ισπανία την Τρίτη ή την Τετάρτη, προκειμένου να μιλήσει με τον Μίτσελ και να ολοκληρωθεί η συμφωνία των δύο πλευρών. Θετικός ο Ισπανός, που αν "κλείσει" θα πιάσει αμέσως δουλειά.

Μετά την επίτευξη της συμφωνίας με τον Ραφίκ Τζιμπούρ, στον Ολυμπιακό στρέφουν την προσοχή τους στο θέμα του προπονητή με πρώτη προτεραιότητα τον Μίτσελ.

Ο Ισπανός τεχνικός έχει μιλήσει με τους ανθρώπους του συλλόγου, οι διαπραγματεύσεις φαίνεται πως είναι σε καλό σημείο, όμως απομένει να τα πουν από κοντά για να επέλθει η οριστική συμφωνία.

Άνθρωποι του Ολυμπιακού και συγκεκριμένα ο Γιάννης Βρέντζος, (πιθανότατα) μαζί με τον Ντάρκο Κοβάτσεβιτς, αναμένεται να βρεθούν στην Ισπανία σήμερα ή αύριο, προκειμένου να συζητήσουν με τον πρώην προπονητή της Σεβίλλης και η υπόθεση να μπει στην τελική ευθεία.

Οι Πειραιώτες είναι αισιόδοξοι για την έκβαση των συζητήσεων με τον Μίτσελ και φαίνονται έτοιμοι να κάνουν τις απαραίτητες κινήσεις για να τον φέρουν στον Πειραιά.

Αξίζει να σημειωθεί, πως από τον Ολυμπιακό διαψεύδουν τα σενάρια που αναφέρουν πως ο Ισπανός θα συμφωνήσει με την ομάδα τώρα, αλλά θα πιάσει δουλειά το καλοκαίρι.

Ο Ολυμπιακός δίνει 1 εκατ. ευρώ τον χρόνο, το deal για 1,5 χρόνο δείχνει να είναι πιο κοντά από ποτέ όμως τα... πάντα θα κριθούν όπως όλα δείχνουν έως το βράδυ. Εφόσον οι δύο πλευρές συμφωνήσουν σε όλα τότε ο Μίτσελ θα μπει στο αεροπλάνο για την Ελλάδα. Το πλάνο από εκεί και πέρα θα είναι να συναντηθεί με τον Βαγγέλη Μαρινάκη.
 http://www.sport24.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons