OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2013

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΚΑΒΑΛΑ 2-0 (Παπάζογλου 59') (Φέισα 82')

  


Νίκη 2-0 για τον Ολυμπιακό απέναντι στην Καβάλα που δίνει σαφέστατο προβάδισμα πρόκρισης στους "ερυθρόλευκους" ενόψει της ρεβάνς.

82' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, 2-0... Ο Ολυμπιακός με πολύ ωραίο σουτ του Φέισα έξω από την περιοχή κάνει το 2-0 και δείχνει να "κλειδώνει" τη νίκη που το φέρνει μία... ανάσα από την πρόκριση στους "8" του θεσμού
59' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ 1-0... Ο Γκρέκο εκτέλεσε το φάουλ, ο Παπάζογλου έπιασε την κεφαλιά και έκανε το 1-0 για τον Ολυμπιακό στο 58'

Η ενδεκάδα των "ερυθρολεύκων" αποτελείται από τους Μέγιερι, Ντιακιτέ, Παπάζογλου, Μανωλά, Ζαραδούκα, Φέισα, Γκρέκο, Πίνο, Φετφατζίδη, Μήτρογλου και Τζεμπούρ.


Η Καβάλα του Νίκου Παπαδόπουλου ξεκινά με τους Σουλογάννη, Τριποτσέρη, Παγώνη, Γελαδάρη, Πλιάγκα, Εντιαγέ, Αναστασόπουλο, Μαραγκό, Κούτεφ, Κοτίτσα, Καλαγκάνη.





Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ άφησε εκτός αποστολής για τον αγώνα με την Καβάλα (20.00) τους Χολέμπας, Τοροσίδη, Μανιάτη και Μοδέστο.

Τέσσερις βασικοί ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού θα ξεκουραστούν και δεν αγωνιστούν στο ματς με την Καβάλα απόψε (20.00) για το Κύπελλο Ελλάδας.

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ "έκοψε" από την αποστολή τους Χολέμπας, Τοροσίδη, Μανιάτη και Μοδέστο. Θέση στη βασική 11άδα διεκδικούν οι Φέισα, Λυκογιάννης, Ζαραδούκας, Ντιακιτέ, Παπάζογλου και Φετφατζίδης.

Οι ανέτοιμοι Ιμπαγάσα, Φουστέρ και Σιόβας θα παρακολουθήσουν την αναμέτρηση εκτός των τεσσάρων αγωνιστικών γραμμών, όπως βέβαια και ο Ρόι Κάρολ που πήρε την Τρίτη (15/1) εξιτήριο από το νοσοκομείο.

Στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι: Μέγκιερι, Γιαννιώτης, Φέισα, Τζεμπούρ, Λυκογιάννης, Γκρέκο, Καραγκούνης, Ζαραδούκας, Φετφατζίδης, Μήτρογλου, Βλαχοδήμος, Παπάζογλου, Ντιακιτέ, Πίνο, Πάντελιτς, Μασάντο, Κοντρέρας, Αμπντούν, Μανωλάς.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons