OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013

Πήγε στα αποδυτήρια για τον Νικοπολίδη ο Σ. Κόκκαλης...

Ο Σωκράτης Κόκκαλης δεν ξεχνά τον Ολυμπιακό και πήγε να στηρίξει τον Αντώνη Νικοπολίδη, καθώς το θεωρεί δικό του παιδί.

Μπορεί να μην είναι πλέον ο μεγαλομέτοχος και ο διοικητικός ηγέτης του Ολυμπιακού, όμως ο Σωκράτης Κόκκαλης ήταν, είναι και παραμένει ένας πραγματικός φίλαθλος της ομάδας του Πειραιά.
Σε κάθε ευκαιρία άλλωστε δίνει το παρών στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης και βλέπει από κοντά την αγαπημένη του ομάδα που έχει πάντα μέσα στην καρδιά του.

Τη φετινή σεζόν τον είχαμε δει στο ματς του Τσάμπιονς Λιγκ με αντίπαλο την Άρσεναλ, ενώ έδωσε το παρών και στην αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς το θεώρησε ειδικό και ξεχωριστό παιχνίδι για ένα δικό του παιδί. Τον Αντώνη Νικοπολίδη.

Ο πρώην πρόεδρος της "ερυθρόλευκης" ΠΑΕ ήταν αυτός που είχε φέρει τον Αντώνη Νικοπολίδη στον Πειραιά από την Παιανία και έχει μια εξαιρετική σχέση μαζί του. Μια σχέση γεμάτη αλληλοεκτίμηση και αλληλοσεβασμό που δεν φαίνεται μονάχα στα λόγια αλλά και στις πράξεις.

Τρανό παράδειγμα η επίσκεψη του Σωκράτη Κόκκαλη στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού πριν από το ματς κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, στο οποίο ο πρώην τερματοφύλακας θα έκανε ντεμπούτο ως πρώτος προπονητής. Ο πρώην ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ, ευχήθηκε καλή επιτυχία στη νέα σταδιοδρομία του Αντώνη Νικοπολίδη, ενώ συνομίλησε και με ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Αν μη τι άλλο ήταν μια κίνηση που μας θύμισε Σωκράτη Κόκκαλη από τα παλιά και έδειξε πως ποτέ δεν ξεχνά την ομάδα και τα δικά του παιδιά...


 http://www.sport24.gr


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons