OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013

Χρειάζεται προσοχή ο Πίνο...

Θα προσέχει για να... έχει τον Πίνο στην διάθεσή του ο Λεονάρντο Ζαρντίμ, όπως δήλωσε σε συνέντευξη που παραχώρησε. Διαβάστε τι είπε για τον Αβραάμ αλλά και το ματς με τον Λεβαδειακό. 

Βέβαιος ότι ο Χουάν Πάμπλο Πίνο θα βοηθήσει τον Ολυμπιακό και θα… ευχαριστήσει με την ποιότητά του τον κόσμο που θα τον παρακολουθεί από τις κερκίδες, εμφανίστηκε ο Λεονάρντο Ζαρντίμ, τονίζοντας όμως ότι ο Κολομβιανός χρειάζεται ειδική διαχείριση λόγω της απραξίας από την οποία προέρχεται.

Με δηλώσεις του στην NOVA, ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων», αναφέρθηκα και στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό που έρχεται για την ομάδα του και τις δυσκολίες που αυτό κρύβει αλλά και τον Αβραάμ Παπαδόπουλο που επέστρεψε πρόσφατα στις προπονήσεις.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Ζαρντίμ:

Κύριε Ζαρντίμ, μπορεί στη θεωρία ο Ολυμπιακός να έχει βατό πρόγραμμα μέσα στον Ιανουάριο, αλλά στην πράξη χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια για κάθε νίκη, όπως φάνηκε και στο ματς με την Βέροια. Συμφωνείτε;

«Στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχουν ποτέ θεωρίες, υπάρχουν μόνο οι πράξεις. Όλοι οι αντίπαλοι, όταν έρχονται να παίξουν απέναντι στον Ολυμπιακό, βάζουν τα δυνατά τους. Έτσι εμείς πρέπει να πηγαίνουμε σε όλα τα παιχνίδια με την ίδια συμπεριφορά. Με μία συγκεκριμένη στάση, έτσι ώστε να μπορούμε να παίρνουμε τις νίκες».

Η παρουσία του Πίνο στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό ενθουσίασε τον κόσμο του Ολυμπιακού. Πιστεύετε πως ο Κολομβιανός θα βοηθήσει τη δική σας προσπάθεια για να συνδυαστεί το τερπνόν μετά του ωφελίμου, δηλαδή οι νίκες με καλό θέαμα;

«Ναι, ο Πίνο είναι μαζί με τον Αριέλ και τον Τζαμέλ Αμπντούν ένας απ' τους πολύ τεχνικούς ποδοσφαιριστές που έχουμε. Με την παρουσία του, λοιπόν, η ποιότητα του θεάματος ανεβαίνει. Όμως, είναι ένας παίκτης τον οποίο πρέπει να προσέχουμε πάρα πολύ, καθώς βρίσκεται οκτώ μήνες εκτός αγωνιστικής δράσης. Όταν κάποιος παίκτης δεν έχει παίξει τόσο πολύ καιρό και επιστρέφει ξαφνικά, αυτό μπορεί να οδηγήσει σε κάποιον τραυματισμό του. Οπότε, παρόλο που ο κόσμος θέλει να τον βλέπει συνέχεια να παίζει, εμείς πρέπει να προσέχουμε. Για αυτό το λόγο έπαιξε μόνο 45 λεπτά. Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί ώστε να μη συμβεί κάτι τέτοιο».

Με Αμπντούν και Πίνο στην ενδεκάδα, υπάρχει το ενδεχόμενο να δούμε τον Μασάντο να παίζει περισσότερο στον άξονα;
«Ο Μασάντο είναι ένας παίκτης ο οποίος πάντα παίζει και προσφέρει εκεί όπου τον χρειάζεται η ομάδα. Έχει το προσόν να προσαρμόζεται όπου τον χρειάζεται η ομάδα. Έχει παίξει πολλές φορές στις πτέρυγες. Έχει παίξει πολλές φορές στον άξονα. Θα κάνει ότι ακριβώς χρειάζεται η ομάδα και ότι ακριβώς του ζητήσουμε».

Μετά το ματς με τη Βέροια αναφερθήκατε στις βοήθειες που σας δίνουν οι παίκτες που έρχονται απ' τον πάγκο. Ωστόσο, επειδή έχετε πολλές καλές επιλογές, είστε υποχρεωμένος να αφήνετε εκτός 18άδας ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, όπως είναι ο Βλαχοδήμος. Πόσο δύσκολο είναι το έργο του προπονητή του Ολυμπιακού να καταλήγει αρχικώς στη 18αδα και εν συνεχεία στην 11άδα;

«Η αλήθεια είναι πως έχουμε πολλούς ποιοτικούς παίκτες. Όμως, μπορούν να παίξουν μόνο ένδεκα. Οπότε παίζει εκείνος που αξίζει περισσότερο, πάντα προς όφελος της ομάδας. Όποιος, λοιπόν, είναι πιο έτοιμος εκείνη τη στιγμή για να βοηθήσει στον αγώνα. Αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός πως η ενδεκάδα δεν είναι ποτέ ίδια. Δεν ήταν ίδια στην αρχή της χρονιάς. Δε θα είναι ίδια κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος. Θα αλλάζει ανάλογα με το ποιος παίκτης θεωρώ ότι είναι πιο έτοιμος για να προσφέρει στην ομάδα. Είτε παίζοντας βασικός, είτε ως αλλαγή».

Συμφωνείτε πως ο αγώνας του Σαββάτου με τον Λεβαδειακό θα έχει υψηλό βαθμό δυσκολίας;

«Ναι, είναι ένα εκτός έδρας παιχνίδι. Και πάντα είναι δύσκολα για εμάς τα εκτός έδρας ματς. Για αυτό ελπίζουμε να καταφέρουν πολλοί φίλαθλοί μας να έρθουν στο γήπεδο της Λιβαδειάς για να μας υποστηρίξουν. Και να μας βοηθήσουν να πάρουμε αυτό το παιχνίδι. Πάντα όταν παίζουμε εκτός έδρας έχει φανεί ότι δυσκολευόμαστε πολύ να πάρουμε τη νίκη ή την ισοπαλία. Και αυτό φαίνεται απ' τα αποτελέσματα. Έχουμε κερδίσει με 1-0 και συνήθως με μικρή διαφορά είναι οι νίκες μας, εκτός από μία φορά που κερδίσαμε 4-0 την ΑΕΚ. Για αυτό χρειαζόμαστε τους φιλάθλους μας για να μπορέσουμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».

Υπάρχει πιθανότητα επιστροφής κάποιου εκ των παικτών που ήταν τραυματίες; Αναφέρομαι στις περιπτώσεις των Ιμπαγάσα, Σιόβα και Αμπντούν, διότι ο Φουστέρ θα είναι ετοιμοπόλεμος τον επόμενο μήνα.

«Ο Φουστέρ και ο Σιόβας είναι εκτός. Ξέρουμε πως δε θα είναι μαζί μας. Για τον Αριέλ και τον Αμπντούν ξέρουμε πως είναι έτοιμοι, αλλά δεν γνωρίζω αν θα έρθουν μαζί μας. Ο Ολυμπιακός δε βασίζεται σε τέσσερις παίκτες. Έχει 24 παίκτες οι οποίοι μπορούν να βοηθήσουν. Και έχουν όλοι την ευθύνη, όποτε τους ζητηθεί να δώσουν το 100% των δυνατοτήτων τους για το σύλλογο, αλλά και για τη φανέλα που φοράνε».

Για τον Αβραάμ Παπαδόπουλο έχετε τώρα εικόνα, αναφορικά με την ημερομηνία επιστροφής του;

«Αυτή τη στιγμή ο Αβραάμ προπονείται μαζί μας. Έχει ακόμη κάποια προβληματάκια. Όμως, εξαρτάται από εκείνον, από αυτά που δείχνει στην προπόνηση για να δούμε πότε θα είναι 100% έτοιμος για να έρθει μαζί μας» 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons