OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013

Ευχαριστώ τον Νικοπολίδη...

Ο Πάουλο Μασάντο αρνήθηκε να μιλήσει για τη φυγή του Λεονάρντο Ζαρντίμ και ευχαρίστησε τον Αντώνη Νικοπολίδη που τον έβαλε να παίξει στην φυσική του θέση. Τι είπε ο Ιμπαγάσα.

Μπορεί αν είναι συμπατριώτες, όμως ο Πάουλο Μασάντο προτίμησε να μην αναφερθεί για την απομάκρυνση του Λεονάρντο Ζαρντίμ από την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού.

Αντίθετα, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον Αντώνη Νικοπολίδη για το γεγονός πως τον έβαλε να παίξει στη θέση που ξέρει καλύτερα και όχι στα πλάγια.

"Δεν ωφελεί σε τίποτα να μιλάμε για την αλλαγή του προπονητή. Από εκεί και πέρα, πρέπει να κοιτάμε μπροστά και να προσπαθήσουμε να παίξουμε όσο το δυνατόν καλύτερα από τώρα και στο εξής. Όλος ο κόσμος ξέρει ότι αυτή είναι η φυσική μου θέση, εκεί θέλω να παίζω και θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή που με χρησιμοποίησε εκεί.

Θέλαμε σήμερα να δείξουμε ένα διαφορετικό πρόσωπο, θέλαμε να δείξουμε ότι μπορούμε να μπούμε δυνατά και προσπαθήσαμε για το καλύτερο δυνατό", υπογράμμισε ο Πορτογάλος μέσος.

Αριέλ Ιμπαγάσα: "Μόνο μία προπόνηση και ένα παιχνίδι έχουν περάσει. Σίγουρα υπάρχουν πράγματα που χρειάζονται βελτίωση. Είναι ο Νικοπολίδης προπονητής και ξεκινάει ένα νέο στάδιο. Όλοι θα πρέπει να δουλέψουμε για το καλό της ομάδας. Σήμερα το σχέδιό μας ήταν αν βγούμε πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και να προσπαθήσουμε να πετύχουμε γρήγορα ένα γκολ. Ο ΠΑΣ ήταν από τις καλύτερες ομάδες που πέρασαν από το Καραϊσκάκη.

Πιστεύω ότι έπαιξε ένα καλό ματς, αμύνθηκε και επιτέθηκε πολύ καλά. Για αυτό τον λόγο πιστεύω ότι κι εμείς χρειαζόμαστε βελτίωση. Είμαι πολύ χαρούμενος για την επιστροφή μου. Σε κανέναν δεν αρέσει να είναι τραυματίας. Είμαι χαρούμενος που έπαιξα. Θα προσπαθήσω να δουλέψω. Είναι πολύ σημαντικό με τον καινούριο προπονητή, να κάνουμε πολύ σκληρή δουλειά".

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons